Oj powiało zazdrością i zawiścią... Założyciel wątku zupełnie nie rozumie tego programu i wymyśla bzdury jakich świat nie widział. Śmieszne to.
Nikt dla 500 zł nie rezygnuje z pracy.
a skoro tak poklitycznie to gdzie mogę dowiedzieć się o strukturach Platformy Obywatelskiej. Czy gdzieś jest słókad kto zarządza, kto sekretarzem.
19:54. Jest tu taki jeden aktywista, co to sam sobie bije brawa i sam z tego powodu popada w euforię. Czyżby przestał się podpisywać?
Przynajmniej dzieci mają ojca w domu. Gdyby dobrze zarabiał to by nie zrezygnował.
to bogata ma być ta która pracuje jak zwykle i jej się nie należy a patologi niepracującej bo po co się należy
Jaki ty mundry jestes, napisales prawie to samo ale zgodnie z wykladnia, ja jakos zrozumialam o co chodzi i chyba wiekszosc też. Jedno dziecko dostanie 500 zł a drugie już nie a Ty bedziesz rozkminiał ktore jest pierwsze a ktore jest drugie.
Chodzi o to że rodzice pracują a mimo tego nie mogą zapewnić dzieciom wakacji bo zarobki w naszym państwie są bardzo marne gościu 08:37. W tym jest problem i to dlatego państwo wyciągnęło rękę do rodzin. Bardzo dobrze że tak się stało bo wreszcie większość rodzin odżyła i może z optymizmem patrzeć w przyszłość. Oczywiście zdarzają się jakieś wynaturzenia ale tego nie uniknie się nigdy. Program jest bardzo dobry a krytykują go zazwyczaj Ci co się nie załapali i załapać się nie chcą bo im się nie chce dzieci wychowywać.
500+ dla ciemniaka na leczenie
500+ na leczenie dla ciemniaka
500+ na leczenie dla ciemniaka
a ja będę głosował na partię która to zlikwiduje
Nie znajdziesz takiej partii 11:38 :)
A co mają przywileje z pracy gdzie się pracuje do darmowego rozdawnictwa pieniędzy tym którzy żerują na pieniądzach darmowych bo nie chce się pracować tylko zerować na dzieciach,mopsach,gopsach i tp ,znam takich,trochę więcej rozumu i inteligencji by śię przydał o dla ciebie
Czyli jak ktoś straci pracę to i 500 powinien stracić ? Gdzie tu logika ? Poza tym w większości jest tak że ludzie pobierający to świadczenie pracują.
Sam jesteś patus gościu 15:47.
a ja będę głosował na taką, która to coś zlikwiduje a z zamian za to stworzy warunki do pracy. Rozdawnictwo kasy to demoralizacja, która prowadzi do patologii
Chcesz likwidacji 500+?.
Zapisz się do nowoczesnej :)