Bede głosowal na ta partie ktora zmieni zasady 500+
- zeby osoba bogata nie dostawała 500+
- zeby 500+ bylo od jakiegos progu
- rozliczanie sie z 500+
- polowa tych pieniedzy przeznaczona na podreczniki dla dzieci
- 500+ tylko na 1 i 2 dziecko
zamiana 500+ na książki dla dzieci, kolonie, obiady - wtedy skorzystają DZIECI, NIE RODZICE i chyba w tym o to chodzi.
no a tu co niektorym pania nie cche sie do pracy isc bo maja 2x 500 plus.Wstyd i hanba
I bardzo dobrze że TE panie nie idą do pracy bo otrzymują 500+. Wsydzić to powinno się państwo, które uzależnia ludzi dając im pieniądze których nie muszą zarabiać. Ot taka polityczna zagrywka.
Oj powiało zazdrością i zawiścią... Założyciel wątku zupełnie nie rozumie tego programu i wymyśla bzdury jakich świat nie widział. Śmieszne to.
A mnie interesuje dlaczego nie ma wyrównania 500+ dla osób , których dzieci sa juz dorosłe. Bo co? Bo wtedy nie rzadził PiS? Smieszne. Skoro PiS zabiera grupom ludzi przywileje jakie nabyli za którejś tam poprzedniej władzy, to mnie powinen wyrównać swiadczenie, bo nie moja wina ze wtedy nie było 500+ Ja chcę wyrównanie! Dwoje dzieci przez 18 lat. Kupa kasy. Wtedy mogłabym nawet wyjechac na jakies wczasy.
Chcieć to sobie możesz gościu 16:23. O żadnym wyrównaniu nigdy nie było mowy więc się nie wydurniaj. Miej pretensje do rządów które wtedy były u władzy.
A o degradowaniu oficerów była mowa? A jednak degradują. Więc moze i wyrównanie dadzą? Może zagłosuję na nich jesli bedzie szansa na kasę. Jakby nie było Was 500+ przekonało.
To co innego gościu 18:26. Mnie akurat przekonało co innego niż 500 +.
Tak powinni wyrównać tym osobom przed 18 lat i wcześniej dlaczego nieroby mają darmo brać pieniądze i produkować przychowki
Nikt dla 500 zł nie rezygnuje z pracy.
Znam osobiście takie osoby. Matki jak i ojców. Czworo dzieci, na rękę 2 koła, ojciec zrezygnował z pracy kierowcy bo z dodatkami z mopsu ma więcej niż pensji.
Przynajmniej dzieci mają ojca w domu. Gdyby dobrze zarabiał to by nie zrezygnował.
Jak czytam takie głupoty gościu 22:10 to mnie mdli. Ma czworo dzieci + matka i ojciec=6 osób i mówisz "na rękę 2 koła" plus dodatki. Te 2 koła na 6 to 300 stówki i trochę / osobę. Bez komentarza.
Ja też będę głosować na tą partię która zniesie 500 plus
Oj zazdrośnicy, zazdrośnicy. Co wam da takie pisanie ? :)))
Chcielibyście 80% ludzi zepchnąć na margines społeczny? To się nie wróci.