Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Bazarek

Ilość postów: 24 | Odsłon: 2023 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: Bazarek

nigdy nie kupiłabym młodych ziemniaków w markecie, w ogóle te sprowadzane nie nadają się do jedzenia. na szczęście mam własne ziemniaki, ogórki w sezonie, pomidory, owoce te krajowe. to jest zdrowe jedzenie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Bazarek

I tu prawdę piszesz z 23:24

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Od kilku lat pracuję w Anglii. Z tego co zauważyłem, to ludzie tam żyjący powracają właśnie do bazarków i targów. Wydawało mi się to dziwne, ale teraz wiem , że mają rację. Znając jednak mentalność Polaków, to w Polsce tak będzie za kilkanaście lat. Dajemy zarobić obcokrajowcom. Która sieciówka ma polskie produkty i która jest w rękach Polaka ?? Kasa z tych sklepów nie trafia do Polski, tylko idzie daleko, daleko za granice. Ockniemy się kiedyś. Pewnie wtedy gdy już nie będziemy mogli zjeść normalnego polskiego ziemniaka czy innego warzywa. Jest to problem złożony i aż dziwne , że nic się z tym nie robi, tylko zajmuje się jakimiś pierdołami.

Gość_Krystian
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Bazarek

Kupuję na bazarku od wielu lat. Zawsze widzę, ile sprzedawca waży i zawsze pytam, czy mogę sobie sama wybrać warzywa. Jeszcze nigdy nikt mi nie odmówił. Nigdy też nie miałam żadnych dolegliwości w związku ze spożyciem produktów tam kupionych. Powszechnie wiadomo, że warzywa i owoce trzeba porządnie umyć, zanim się je zje.

Gość_właściciel kundelka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czy to na bazarku czy w markecie w Polsce jest wszystko to samo .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

09:12 w jakim świecie Ty żyjesz ?!

Gość_Krystian
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -