Może wiecie ile zapłącę za godzinkę na basenie z instruktorem ?Moeszkam tu od 4tg a moje dziecko na basen idzie od następnego tg.Nie umie pływac,a większośc dzieciaków z klasy umie.Na basenie był jakieś 10razy,ale nie nauczył się p[ływać.
http://www.mosir.ostrowiec.pl/cennik-mainmenu-61.html Tutaj są wszystkie cenniki. Znalazłam coś takiego: "Nauka pływania (terminy ustalane w sekretariacie Pływalni „Rawszczyzna”). Jedna lekcja trwa 45 minut + 15 minut na przebranie się. - 45zł + bilet wstępu." Myślę, że jednak lepiej zadzwonić i zapytać, zwłaszcza, jeżeli terminy trzeba ustalać indywidualnie. Telefon: tel. (41) 24-75-500.
za tego co wiem, to 2-3 os. kosztuje taniej niż indywidualnie,ja zdecydowałam się na indywidualne lekcje, mój syn już na pierwszej lekcji musiał przełamać strach i pływał na olimpijskim stylem grzbietowym,jesteśmy już po ok.8 lekcjach,syn umie pływać delfinem na olimpijskim, jestem zadowolona z instruktora prowadzącego lekcje pana Leszka,niestety nie pamiętam nazwiska
A za lekcje ile płaciłaś?
Zapisz na sekcję pływacką. Zajęcia 3 razy w tygodniu (Poniedziałek, Środa, Piątek) po 1 godzinie. Koszt 70zł na 1 miesiąc. Uczęszczając na sekcję od stycznia 2014 moja córcia nauczyła się już pływać. W szkole miała basen w I klasie i pół roku w II klasie i gdyby nie sekcja to do tej pory nie umiałaby pływać. Zapisałem do grupy początkującej i już widzę efekty. Mała nie boi się już wody i pływa bez "pomocników (deska, makaron itp).
zagadaj z ratownikami i za pół ceny bedą zajęcia
chyba ratownik nie ustala cen?Jak niby zagadać?