hey czy jest ktoś chętny chodzić na basen po godz 17?
Po 17-ej to nie popływasz. Udostępnione tylko 2 tory, reszta sekcje. Chyba, że chcesz się moczyć w "fokarium" - to nie ma problemu.
ostatnio pływałam bez problemu i sporo osób również nie z sekcji pływało.Było chyba z pieć torów dostępnych
Byłam kilka razy po 17, nie da się pływać, wszystko pozajmowane, nawet mały basenik dla dzieci, wszystko sekcje pływackie, ja rozumiem, że dzieci też powinny mieć swoją pasje ale nie płace tylko za rekreacje. Po tych kilku razach chodzę na basen o 20:30 do zamknięcia wtedy można popływać ALE! 'masaże' są wyłączone jak i zjeżdżalnie i trzeba podejść do ratownika aby włączył, taka oszczędność.;)
Nie rozumiem gdzie tutaj oszczędność. Przecież woda w biczach wodnych oraz w zjeżdżalniach krąży w zamkniętym obiegu, podobnie jak bieżące filtrowanie wody. Obieg jest otwierany tylko w celu wymiany wody...
Ale żeby ten obieg był potrzeba jest prądu i na tym oszczędzają. Bo dlaczego wszystko jest wyłączone od 21?
Chcę iść na basen z dzieckiem (2,5 roku). Może ktoś doradzi kiedy najlepiej, żeby tłumów nie było. Oczywiście na olimpijski nie pójdę, ale "fokarium" ;-) jak najbardziej.
tylko wieczór, bo cały dzień dziecek bardzoo dużo
Wieczór czyli 20:30. Wcześniej nawet się nie opłaca bo mały basenik też jest zajęty przez sekcje pływackie.;)