Mam dokładnie taki już 4 sezon i wszystko ok - polecam
mam rozporowy z kołnierzem dmuchanym po 3 sezonie powietrze schodzi masakra dziurki małe jakby ptaki podziobały
Polecam basen stelażowy 366x76 cm z pompą filtrującą http://sportowybazar.pl/baseny-ogrodowe-c249.html . Pzdr.
Faktycznie czytając opinie wnioskuje że lepiej dołożyć i zakupić stelażowy . W ofertach przeważają baseny firmy Intex . Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat basenów tej marki ????
mam u siebie intexa, spełnia oczekiwania, solidnie wykonany basen dzieciaki się świetnie bawią i chyba nawet kupiłem w tym sportowym bazarze (sportowybazar.pl).
Kup stelażowy.Jesienią przekonasz się który łatwiej wymyć i wysuszyć przed zimą.
http://allegro.pl/8w1-bestway-basen-stelazowy-10ft-krakow-56059-i4416767342.html
Co myslicie o tym basenie oplaci sie ? Czy lepiej ten tanszy
stelarzowy lepszy nawet do osuszenia bo woda zaparowana w pompowanym kołnierzu gorzej schnie
Witam mam taki basen wytrzymał 5 okresów letnich(3mc)na sezon.ale po umyciu pokruszyło się dno.balon pompowałem mocno.nieużywany był przykrywamy.pompa chodziła co 3godz.na30min.w nocy nie.można użyć taki zegar do gniazdka.tabletki 200g multifunkcyjne i nic więcej woda kryształ przez cały sezon bez wymiany.taką tabletkę kroiłem na 4 taką ćwiartkę na tydzień około.basen umyć i złożyć jeszcze w jakiś ciepły dzień jest bardziej elastyczny.piszę o bestway.
Mam większy - 457 cm; 10.000 l, max głębokość 91 cm. Chyba 3-ci rok. Super; bez wad. Wymaga równego podłoża, jakiegoś podkładu zabezpieczającego spód i przechowywania zimą w temperaturze powyżej +5 C. Baseny z nadmuchiwanym kołnierzem są mniejsze po złożeniu, łatwiejsze rozkładanie. Stosuję dozownik chloru i filtr papierowy. Potrzebny najprostszy zestaw (papierki) do badania wody; ułatwiają dozowanie chloru. Zakwaszaczy ani odkwaszaczy nigdy nie stosowałem. Woda w normie. Konieczny zestaw do czyszczenia (siatka i odkurzacz do czyszczenia dna). Wody nigdy nie wymieniałem; użytkowany jakieś 3 miesiace w ciągu roku.Polecam - KS