Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Basen ogrodowy Bestway 366x76 - ma ktoś? Opinie

Mam dokładnie taki już 4 sezon i wszystko ok - polecam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

mam rozporowy z kołnierzem dmuchanym po 3 sezonie powietrze schodzi masakra dziurki małe jakby ptaki podziobały

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Basen ogrodowy Bestway 366x76 - ma ktoś? Opinie

Polecam basen stelażowy 366x76 cm z pompą filtrującą http://sportowybazar.pl/baseny-ogrodowe-c249.html . Pzdr.

Gość_polis56
      Zgłoś
      Odpowiedz

Faktycznie czytając opinie wnioskuje że lepiej dołożyć i zakupić stelażowy . W ofertach przeważają baseny firmy Intex . Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat basenów tej marki ????

Gość_azal00
        Zgłoś
        Odpowiedz

mam u siebie intexa, spełnia oczekiwania, solidnie wykonany basen dzieciaki się świetnie bawią i chyba nawet kupiłem w tym sportowym bazarze (sportowybazar.pl).

Gość_Kamil
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Kup stelażowy.Jesienią przekonasz się który łatwiej wymyć i wysuszyć przed zimą.

Gość_kgb
          Zgłoś
          Odpowiedz

http://allegro.pl/8w1-bestway-basen-stelazowy-10ft-krakow-56059-i4416767342.html

Co myslicie o tym basenie oplaci sie ? Czy lepiej ten tanszy

Gość_olgaa
            Zgłoś
            Odpowiedz

stelarzowy lepszy nawet do osuszenia bo woda zaparowana w pompowanym kołnierzu gorzej schnie

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Witam mam taki basen wytrzymał 5 okresów letnich(3mc)na sezon.ale po umyciu pokruszyło się dno.balon pompowałem mocno.nieużywany był przykrywamy.pompa chodziła co 3godz.na30min.w nocy nie.można użyć taki zegar do gniazdka.tabletki 200g multifunkcyjne i nic więcej woda kryształ przez cały sezon bez wymiany.taką tabletkę kroiłem na 4 taką ćwiartkę na tydzień około.basen umyć i złożyć jeszcze w jakiś ciepły dzień jest bardziej elastyczny.piszę o bestway.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Mam większy - 457 cm; 10.000 l, max głębokość 91 cm. Chyba 3-ci rok. Super; bez wad. Wymaga równego podłoża, jakiegoś podkładu zabezpieczającego spód i przechowywania zimą w temperaturze powyżej +5 C. Baseny z nadmuchiwanym kołnierzem są mniejsze po złożeniu, łatwiejsze rozkładanie. Stosuję dozownik chloru i filtr papierowy. Potrzebny najprostszy zestaw (papierki) do badania wody; ułatwiają dozowanie chloru. Zakwaszaczy ani odkwaszaczy nigdy nie stosowałem. Woda w normie. Konieczny zestaw do czyszczenia (siatka i odkurzacz do czyszczenia dna). Wody nigdy nie wymieniałem; użytkowany jakieś 3 miesiace w ciągu roku.Polecam - KS

Gość_KS
      Zgłoś
      Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę