Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Bar Gyros i makaron

Ilość postów: 38 | Odsłon: 7625 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                      • Odp.: Bar Gyros i makaron

                        do asi-sos do frytek- przepis ktoś wcześniej napisał i ten sos co jest na frytkach jest też składnikiem sosu do makaronu.

                        sos:

                        4ząbki czosnku

                        3łyżeczki chrzanu firmy "POLONEZ"

                        3 łyżeczki musztardy

                        1 łżka soli

                        1 jajko

                        1 łyżka koncentratu pom

                        7 łyżeczek cukru

                        około szklanki oleju

                        olej dolewać powoli podczas miksowania składników bo inaczej sos się oważy

                        Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

                    Odp.: Bar Gyros i makaron

                    Moze ten makaron jest na styl a la carbonara ?

                    Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

                    Odp.: Bar Gyros i makaron

                    ja sie odważyłam i zrobiłam ten sos oczywiscie zmniejszyłam ilosc cukru na 3 lyżeczki Sos wyszedł całkiem niezły ale do jakiejs wedlinki na kanapke a nie do makaronu Wiec nawet jesli ten przepis to sciema to i tak wcale nie jest taki zły

                    Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Bar Gyros i makaron

                      Do oryginalnej pasty czyli makaronu na cieplo nie dodaje sie nigdy majonezu.Chyba ,ze chcecie zrobic salatke makaronowa

                      Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

                      Odp.: Bar Gyros i makaron

                      ze szklanką oleju??? nie za bardzo ten sos mi sie wydaje...

                      Gość_judyta
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

                      Odp.: Bar Gyros i makaron

                      ja uwielbiam tam jesc

                      Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Bar Gyros i makaron

                        Moi drodzy warto też podawać jakiej firmy produktów używacie bo smak na majonezie Kieleckim a Winiary wyjdzie zupełnie inny to samo tyczy się musztardą czy innych składników.

                        Gość_tototamto
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          Podbijam

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          Bar Gyros na Młyńskiej jest najlepszy na świecie,takiego gyroska smacznego nigdzie nie jadłam:)pychotka:))))))))))

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          autoreklama? DZIEKUJEMY-wiemy jak tam jest

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          a macie może przepis na bułkę na ciepło, której niestety nie ma już w ofercie Gyrosa???

                          Ewentualnie przepis na tę ich surówkę z fasolką i ogórkiem konserwowym?

                          Gość_mes
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          Fuj

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          strasznie tam obskurnie

                          Gość_etna88
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          No na pewno "chrzan marki polonez" jak oni robią najtańsze zakupy w biedronce,a ten makaron jest 100razy odgrzewany i ugotowany leży tydzień to przecież czuć.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          Ochyda. Gdzie sanepid?

                          HK1
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          Kurcze tel mają wyłączony,czyżby dziś zamknięte?

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          bleeee tam jest obskurnie nie zjem tam juz nigdy wiecej

                          Gość_gizmo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Bar Gyros i makaron

                          często robię gyrosa w domu, makaron robię z białym sosem który dają w da grasso do pizzy, po prostu podjezdzam i kupuje dwa opakowania za kilka zloty i tym zalew am makaron:))), wychodzi identyczne, a jeżeli chodzi o ten różowy sos do frytek to ja robię tak : dwie łyżki majonezu kieleckiego, łyżka keczupu z biedro Madero czy jakoś tak się nazywa i mała łyżeczka jogurtu natural. do tego trochę pieprzu i czosnek, ja czosnku siekam dwa duże ząbki, ale to juz każdy wedle uznania, sos nie wychodzi identyczny ale jest równie pyszny.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -