Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ballantine's z Biedronki

Ilość postów: 26 | Odsłon: 13256 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Ballantine's z Biedronki”.
  • Ballantine's z Biedronki

ktoś wie czy różni się czymś od normalnego? Czy jest to po prostu zwykły Ballantine's? Jaka jest tam jego cena? Bo nie mogłem się dopatrzeć... Da się dostać gdzieś taniej? Z góry dzięki.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ballantine's z Biedronki

może być podrabiany bo w biedrze podobno nie robią kontroli alkoholu

Gość_tuśka
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja robie ten likier sama i wychodzi pyszne:)

Gość_new
        Zgłoś
        Odpowiedz

a od kiedy Ballantines to likier ????????? na marginesie bardzo dobry blended whisky

Gość_polecam ;)
          Zgłoś
          Odpowiedz

to nie jest ten sam Ballantine`s, na biedronki (ponad 2000 sklepów) jest osobna linia produkcyjna dlatego cena jest niższa jakość zresztą też ... noo ale BIEDRONKA :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

skąd to wiesz?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Ballantine's z Biedronki

Smakuje ok. Gdyby ktoś podrabiał i jeszcze nazwę wykorzystywał, to już dawono byłaby kontrol.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Likier? Hmmm... No koment.

SCZ
          Zgłoś
          Odpowiedz

@new pewnie chodziło o Baileysa ;)

A swoją drogą wydaje mi się, że Ballantines z Biedronki niczym się nie różni od tego z innych sklepów. Dziś widziałem Ballantinesa w Lidlu, kosztował coś ok. 50 zł.

GienekkeneiG
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Nikt z producentów nie bawi się w robienie alkoholu specjalnie dla jakiegoś marketu bo nie ma to dla niego sensu ekonomicznego .Biedronka ma przewagę przy zakupach w postaci ilości którą bierze ,ponad 2000 sklepów robi różnicę .Obecnie ceny w Biedronce praktycznie się zrównały z innymi sklepami a czasem są nawet wyższe a im zostaje duża różnica w cenie zakupu towaru bo biorą masowe ilości towaru .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czlowiek@ mylisz się. Nie tylko alkohole mają swoją linię ale wiele innych produktów dla biedronki np. Coca cola. Informacje ze sprawdzonego źródła.

Zainteresowany
        Zgłoś
        Odpowiedz

Coca cola produkuje inne butelki dla Biedronki 1,75 ale tu chodzi o tą samą gramaturę ,w przypadku alkoholu nikt się nie będzie bawił w robienie innego zacieru bo to najmniejsze koszty są .

Najwięcej się zarabia na wypromowanych markach alkoholu na innych państwo pożera zyski różnej maści podatkami co powoduję problemy wielu producentów którzy nie maja marek typu premium dających duży zysk jednostkowy .

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Moze markowe alkohole prezes Biedronki sprowadza z Portugalii.Sa tansze niz w Polsce.

martik
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Coca - cola to coca- cola. W Biedronce jest jeszcze Cola a to całkiem co innego. W Biedronce stoją butelki tradycyjnej coca- coli oraz drugiej dużo tańszej Coli, ale nie wiedziałam , że robi ja ta sama firma. Chyba nie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

specjalnie dla biedronki jest robiona coca cola o pojemnosci 1.75 litra

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

trochę pracowałem w spożywce,ale w firmie zewnętrznej i nie zauważyłem żeby towar produkowany pod marką sieci supermarketów (Real, Auchan, Carefour itp) różnił się w smaku od tego wypuszanego pod marką własną - ten sam szajs :)

Gość_m
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Co Wy z tą coca-colą? Temat jest o alkoholu, a nie o trujących napojach. Jaki Ballantine's? To już nie wiecie, że my Polacy, kochamy wódkę? Wódka ludzie! To nasza tradycja, kultura. Nie bawmy się w zachód. Autonomia dla Ostrowca!

server
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Alkohole dyskontowe to temat rzeka . Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to lepiej nie pisz nic . W tej chwili chemia pozwala stworzyć każdy smak , kolor a nawet procenty .

Gość_Melisa
        Zgłoś
        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę