ktoś wie czy różni się czymś od normalnego? Czy jest to po prostu zwykły Ballantine's? Jaka jest tam jego cena? Bo nie mogłem się dopatrzeć... Da się dostać gdzieś taniej? Z góry dzięki.
może być podrabiany bo w biedrze podobno nie robią kontroli alkoholu
a od kiedy Ballantines to likier ????????? na marginesie bardzo dobry blended whisky
to nie jest ten sam Ballantine`s, na biedronki (ponad 2000 sklepów) jest osobna linia produkcyjna dlatego cena jest niższa jakość zresztą też ... noo ale BIEDRONKA :)
Smakuje ok. Gdyby ktoś podrabiał i jeszcze nazwę wykorzystywał, to już dawono byłaby kontrol.
Likier? Hmmm... No koment.
@new pewnie chodziło o Baileysa ;)
A swoją drogą wydaje mi się, że Ballantines z Biedronki niczym się nie różni od tego z innych sklepów. Dziś widziałem Ballantinesa w Lidlu, kosztował coś ok. 50 zł.
Nikt z producentów nie bawi się w robienie alkoholu specjalnie dla jakiegoś marketu bo nie ma to dla niego sensu ekonomicznego .Biedronka ma przewagę przy zakupach w postaci ilości którą bierze ,ponad 2000 sklepów robi różnicę .Obecnie ceny w Biedronce praktycznie się zrównały z innymi sklepami a czasem są nawet wyższe a im zostaje duża różnica w cenie zakupu towaru bo biorą masowe ilości towaru .
Czlowiek@ mylisz się. Nie tylko alkohole mają swoją linię ale wiele innych produktów dla biedronki np. Coca cola. Informacje ze sprawdzonego źródła.
Coca cola produkuje inne butelki dla Biedronki 1,75 ale tu chodzi o tą samą gramaturę ,w przypadku alkoholu nikt się nie będzie bawił w robienie innego zacieru bo to najmniejsze koszty są .
Najwięcej się zarabia na wypromowanych markach alkoholu na innych państwo pożera zyski różnej maści podatkami co powoduję problemy wielu producentów którzy nie maja marek typu premium dających duży zysk jednostkowy .
Coca - cola to coca- cola. W Biedronce jest jeszcze Cola a to całkiem co innego. W Biedronce stoją butelki tradycyjnej coca- coli oraz drugiej dużo tańszej Coli, ale nie wiedziałam , że robi ja ta sama firma. Chyba nie
specjalnie dla biedronki jest robiona coca cola o pojemnosci 1.75 litra
trochę pracowałem w spożywce,ale w firmie zewnętrznej i nie zauważyłem żeby towar produkowany pod marką sieci supermarketów (Real, Auchan, Carefour itp) różnił się w smaku od tego wypuszanego pod marką własną - ten sam szajs :)
Co Wy z tą coca-colą? Temat jest o alkoholu, a nie o trujących napojach. Jaki Ballantine's? To już nie wiecie, że my Polacy, kochamy wódkę? Wódka ludzie! To nasza tradycja, kultura. Nie bawmy się w zachód. Autonomia dla Ostrowca!
Alkohole dyskontowe to temat rzeka . Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to lepiej nie pisz nic . W tej chwili chemia pozwala stworzyć każdy smak , kolor a nawet procenty .