Chciałabym ostrzec wszystkich potencjalnych chętnych na zakup auta używanego, przed nieuczciwym sprzedawcą z Ostrowca Świętokrzyskiego, który sprzedaje samochody pod nazwą: F.H.U. Dakar, ulica Kuźnia 69, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski. Ten Pan jest typowym oszustem i kłamcą.
99% wystawianych przez niego aut, jest powypadkowa, pomimo, że w ogłoszeniach i zapewnieniach tego Pana
samochody są bezwypadkowe i w idealnym stanie. Naprawy karoserii są sprytnie ukrywane, czujniki lakieru mogą tego nie wykrć, trzeba uważnie sprawdzać połączenia, szpary i śruby.
Po za tym poukrywane są inne wady, połamane uchwyty i zatrzaski (odpięte wtyczki elektryczne i czujniki itp.).
Wszystko to co ten Pan mówi to właściwie jedna wielka ściema - nie należy tego słuchać!!.
Samochody nie kupuje od Niemców! tylko normalnie z komisów, należy zweryfikować koniecznie VIN!!
Ogólnie szczerze odradzam - Omijajcie tego pseudo handlarza szerokim łukiem!!
Każdy jego samochód to potencjalna mina!!! Pozdrawiam.
Skończ już bo to jest nudne..
gościu to oszust nie polecam kupować od niego samochodu miałem ten sam problem samochód który kupiłem u te go pseudo handlarza miał zarżnięty silnik skrzynie amortyzacja i wiele innych rzeczy samochód cały czas stoi w warsztacie omijajcie tego oszusta z daleka !!!!!!!!!!!!
i niech nie handluje takim złomem
nazwa tego pseudo handlarza : F.H.U. Dakar, ulica Kuźnia 69, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski.
Byłem klientem tego oszusta . To typowy oszust i kłamca. Poprostu brak mi słow to tego oszusta. Nie polecam tego komisu.
Ja mam jedno i mi wystarczy...
A ja nie wiem czego pan broni tego oszusta...
Moze sam Pan nim jest skoro go tak pan broni?
Nie bronię. Kupiłem citroena i bmw i już jeden jeździ 5lat a drugi 3
A tak na marginesie to z tego co Pan pisze to takie usterki da się wyłapać przed kupnem. A dwa to jak pan chce auto bez wad to trzeba za to zapłacić.
Ciekawe czemu wszystkie ogłoszenia są usunięte. Z jego strony otomoto.pl. napewno by nie usuwał bez powodu ogłoszeń.