Trzeba było nie słuchać jak Ci się nie podobało gościu 19:41. Proste. Ja chciałem i słuchałem.
Bo to nie ich kraj, ale ich interesy... i to jest dla nich i wielu innych koryciarzy najważniejsze. "Pragmatycy" tacy...
Dla zainteresowanych: duży tabor transportowy ma Animex w Starachowicach.
Ty za to fan "dojnej zmiany"
Prawo do wolności poglądów akurat z demokracją nic wspólnego nie ma... W faszyzmie też mogłeś mieć własne poglądy.
jadą za pieniądze które wzieli od "złego PISu" z programu 500+
Pieniądze 500+ to nie pieniądze PIS to pieniadze podatnikow ktorzy na to ciężko pracowali.By komuś dac trzeba komus zabrac.
Święta racja gościu z 10:41 ale inni tego nie widzą bo pis dał hahahaha
To nie są pieniądze PiSu tylko WSZYSTKICH PODATNIKÓW!!!
A jak się ma obrona demokracji do obrony dzieci? może najpierw niech przewodniczący KOD-u broni swoje dzieci i spłaci zaległości kilkudziesięciu tysięcy alimentów , a potem będąc na utrzymaniu swojej żony zajmie się polityką ( bo myślę że gdyby skalał ostatnio swoje ręce pracą to miałby na alimenty)
Do Berlina jedzcie. Tam jest wasz kraj świnki odcięte od koryta.
Ja słyszałam, że Pan Lis wyprzedaje majątek aby zapłacić za autobusy. Podobno bardzo chce wrócić do TVP i będzie demonstrował aby obalić rząd PiS.
Do Moskwy jedźcie tam Was przytuli wasz demokrata.
Pierwsze barany wyszły już pod koniec kwietnia aby zdążyć na 7...
Czytając wpisy na tym wątku po tym jak napisałam to co myślę jestem w szoku jak można ludzi obrażać nie znając tej osoby ...ja pisałam ogólnie a to co czytałam utwierdziło mnie w tym ,że w ludziach jest tak dużo złości i żałuję ,że głosowałam na pis....zaznaczam nigdy nie byłam w żadnej partii i nie mam zamiaru być za jakimś ugrupowaniem bo ja chcę tylko normalnie i spokojnie żyć a czytając ,ze jestem w KOD już zupełnie mnie zaskoczyło... widocznie już byłam sprawdzona ale chyba ktoś żle sprawdził???
Jak ty głosowałaś na PiS to ja jestem św Antoni.
KOD to ludzie którzy nie chcą glupiej niewaznej polityki pisu. Ja się nadziwic nie mogę jak można zajmować się i uchwalac takie ograniczenie obrotu ziemia, takim smolenskiem, pegazem, sondą... Ignoranctwo pisu przejawia się w bardzo wielu formach.Uczyłem się ekonomii ok 30 lat a za rządów pisu ta moja nauka jest jakby nieprzydatna, jest inna. Nagle bogacenie się jest złe. Przedsiębiorczość i pracowitość jest karana a nierobstwo nagradzane....Jeśli nie będzie przewrotu to niestety bedziemy musieli poczekac do zatopienia Polski przez pis. Wszystkim socjalistom kończą się kiedyś pieniądze.