a teraz co robi PIS? nie rąbie Polaków? trzeba czekac jeszcze dłużej? gdzie te obietnice co miały byc zrealizowane???? też o tym palancie nie słyszałes?? gdzie te mieszkania tanie ! gdzie wiek emerytalny i wiele innych o których napewno słyszałes bo to było piekne i cudowne życ w taklim kraju i za takich rządów gdzie bedzie RAJ!!!!! [dla Rydzyka chyba]
Szkoda mi zwyczajnie tych co im ten wynajęty, zarośnięty alimenciarz z Petru i resztą "elit" w głowach namieszało, będą teraz robić za "pożytecznych idiotów" :)
niektórzy już robią, a co najgorsze jeszcze tego nie wiedzą
Oni z nienawiści do PiSu wpojonego przez gw i tvn i innych lisów nie potrafią logicznie myśleć.
namieszane w głowach mają raczej inni
Wystarczy wejsc na wasze fora 7:36 aby zobaczyć jakim pięknym polskim jezykiem rozmawiacie.
Oglądajcie Maxtv, gosc mieszka w USA i na pewno nie jest zwolennikiem żadnej partii, po prostu mówi jak jest.
boli brak koryta napełnianego z wspólnej kasy,świnie kwiczą głośno,zdrajcy i donosiciele.
Biuro Euro posla Wenty na ul . Sienkiewicza budynek cech rzemiosl od godz.13 do 17.
Dla mnie kod to organizacja przestępcza która przy pomocy poprzedniej władzy próbuje siłą obalic legalnie wybrany rząd.
przecież wybory zostały zfałszowane
Masz rację,gdyby wybory nie były s(z)fałszowane PiS miałby ponad 50%.
Bardzo szkoda dobrego koryta jak się odsuwa powoli.Kwik jest tych ludzi obroną tego żeby było jak było!!!
ja podstawiam autokar ze wszystkimi wygodami (wi-fi, lodowka, WC, grill, kino autobusowe itp). wyjazd za 347 zl (z VAT w obie strony) w tym ubezpieczenie od nieszczesliwych wypadkow do kwoty 1 000 zł. (jeden tysiąc złotych).
zainteresowani prosze pisac
A czy są jakieś zniżki dla emerytów?Bo moja babcia i dziadek chcieli by jechać,kiedys nalezeli do PZPR i mają nadzieję że spotkają tam swoich starych druhów.
http://www.docinek.com/5437/wychowanie-patriotyczne-w-domu-od-najmlodszych-lat.html
Coś Ci się pomyliło. Kolegów z tamtych lat to powinni szukać w kręgach zbliżonych do partii rządzącej. Sprawdź sobie i nie wprowadzaj innych w błąd.
szkoda tych ludzi którzy jadą, nawet na to jest brak słów.. bardzo mi ich szkoda bo nawet w 10% nie zostali obudzeni i potem jak ich na siłę zaszczepią czy też w czoło wszczepią rfid nawet nie będą protestować