laguna królowa lawet?
wszystko zależy czego oczekujesz. Jeśli chcesz na prawdę dużej przestrzeni to polecam Ci mondeo Mk2 lub mercedesa klasy E. Fakt gniją na opamiętanie ale przestrzeń ładunkowa jest duża. A4 zapomnij jest małe i ciasne. Wygląda jak kombi ale tak szczegółowo jest bezużyteczne jeśli chodzi o przestrzeń ładunkową. Ale jeśli ma to być auto dla siebie i praktyczne od czasu do czasu to fakt A4 Quattro. dobrymi jednostkami są V szóstki mułowate w dolnym zakresie obrotowym zwłaszcza w technologii 5V, lepsze są starsze konstrukcujnie jednostki 2,6 i 2,8 może mocą nie porażają ale za to są żywotne.
Ewentualnie króla kombi czyli passata B5 lub B5 FL te po lifcie już wyglądają ciekawiej.
Bezpieczeństwo VOLVO serii V z silnikami w technologi 5 cylindrowej, motor troszkę paliwożerny ale brzmienie wspaniałe.
A co myslicie nad megane 2 w kombi ma ktos może coś powiedzieć na ten temat.
Ale Śkody to podobno nawet złodzieje nie chcą kraść :)
Bierz Mazdę 6 w kombi jak chcesz mieć obszerny bagażnik silniki są niezawodne 2.0 PB na blachy musisz popatrzeć i dobrze jest zakonserwować podwozie i posłuży ci na lata. z 2007 roku możesz mieć w dobrej cenie od klubowicza z Kielc
Wszystko z pod znaku VW to przereklamowany chłam "lecący" na opinii z pierwszej połowy lat 90. W octavii i a4 żeby się zmieścić z tyłu trzeba sobie amputować nogi na wysokości kolan, a i tak będziesz kuł kikutami pasażera i kierowcę prze oparcie fotela. To samo tyczy się BMW 1(to akurat nie kombi) i 3
Jak kombi to tylko Volvo (no może z wyjątkiem V 40). W V70 masz kochaną przez polaków rzędową 5 2.5 TD z T4 z początku lat 90.
Polecam Trabanta! Użytkuję już 50 lat i wszystko okey.
też jestem zwolennikiem aut z lat 90tych ale trzeba niestety iść z duchem czasu, w końcu nie będziemy jeździli 30 letnim samochodem. Proponuje Honde Accord rocznik 1998-2002.
Czemu sugerujesz, że auta po 2000r są złe? Sama mam toyotę z 2005r i jeżdżę nią 4lata i nic się nie wydarzyło i wygląda świetnie. Wszyscy chwalicie audi, vw ato przereklamowane auta i wcale nie takie dobre. Piszecie źle o francuzach, bo tak pisać wypada, a my mamy od 8lat renaulta i też nigdy nas nie zawiódł, nic nie zardzewiało. Sama polecam zdecydowanie toyotę i hondę. Za 12tys można już kupić coś w miarę dobrego.