Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Auto do 12000 złotych

Ilość postów: 18 | Odsłon: 2822 | Najnowszy post
  • Auto do 12000 złotych

Chcę kupic auto w kombi benzyna tak do 12000 zł jakieś propozycje co kupić

Gość_kamel
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Auto do 12000 złotych

cze audi a4 1.8t etra bryka blacha luz i czesci dostepne polecam.

Gość_kilkk
      Zgłoś
      Odpowiedz

reno laguna ladny wygodny kafortowy i wcale nie musi byc kambi bo zwykla tez jest pakowna jak kombi zawieszenie idealne na nasze drogi a silnik szczegulnie 1.8 niezawodny polecam bo mam od paru lat i jest ok

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tylko nie francuzy i hiszpany- kup lepiej skodę samochód nie do zdarcia

Gość_nn
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wszystko z pod znaku VW to przereklamowany chłam "lecący" na opinii z pierwszej połowy lat 90. W octavii i a4 żeby się zmieścić z tyłu trzeba sobie amputować nogi na wysokości kolan, a i tak będziesz kuł kikutami pasażera i kierowcę prze oparcie fotela. To samo tyczy się BMW 1(to akurat nie kombi) i 3

Jak kombi to tylko Volvo (no może z wyjątkiem V 40). W V70 masz kochaną przez polaków rzędową 5 2.5 TD z T4 z początku lat 90.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Auto do 12000 złotych

wszystko zależy czego oczekujesz. Jeśli chcesz na prawdę dużej przestrzeni to polecam Ci mondeo Mk2 lub mercedesa klasy E. Fakt gniją na opamiętanie ale przestrzeń ładunkowa jest duża. A4 zapomnij jest małe i ciasne. Wygląda jak kombi ale tak szczegółowo jest bezużyteczne jeśli chodzi o przestrzeń ładunkową. Ale jeśli ma to być auto dla siebie i praktyczne od czasu do czasu to fakt A4 Quattro. dobrymi jednostkami są V szóstki mułowate w dolnym zakresie obrotowym zwłaszcza w technologii 5V, lepsze są starsze konstrukcujnie jednostki 2,6 i 2,8 może mocą nie porażają ale za to są żywotne.

Ewentualnie króla kombi czyli passata B5 lub B5 FL te po lifcie już wyglądają ciekawiej.

Bezpieczeństwo VOLVO serii V z silnikami w technologi 5 cylindrowej, motor troszkę paliwożerny ale brzmienie wspaniałe.

Gość_ryś
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Ok a roczniki tych aut

Gość_kamel
          Zgłoś
          Odpowiedz

A co myslicie nad megane 2 w kombi ma ktos może coś powiedzieć na ten temat.

Gość_kamel
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ogólnie auta francuskie są drogie w remontach,a to ważna sprawa.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak się zacznie sypac to ci się odechce francuza

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Skoda oktavia

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Bierz Mazdę 6 w kombi jak chcesz mieć obszerny bagażnik silniki są niezawodne 2.0 PB na blachy musisz popatrzeć i dobrze jest zakonserwować podwozie i posłuży ci na lata. z 2007 roku możesz mieć w dobrej cenie od klubowicza z Kielc

Gość_wilku
        Zgłoś
        Odpowiedz

sory za pomyłkę miał być 2003 rok

Gość_wilku
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

miałem francuza parę lat i osobiście są to bardzo delikatne autka.

Octavia hmmm czemu nie, auto na podzespołach VW płyta podłogowa Golf IV, ogólnie tanie w eksploatacji autko. Omijaj silnik 1.6 75KM ma swoje bolączki którymi są krótki płaszcz tłoka, z czasem zaczyna głośno pracować. Polecam z czystym sumieniem 1.8 ADR 125KM żywotny silnik i lubi traktowanie na instalacji LPG. Posiadam od 4 lat A4 z tym silnikiem i zrobiłem nim 200tyś km, nie mogę powiedzieć złego słowa na tą jednostkę. Jeśli interesuje Cię Diesel to starą poczciwą 90-tkę może kultura pracy jest słaba ale żywotna.

Zawieszenie proste i tanie w naprawach.

Pytasz o rocznik? Szczerze powiem Ci jaka jest prawda, auta w technologi lat 90 trzymają się klasy ponieważ nie doskwiera im problem dzisiejszych aut. Inaczej mówiąc kiedyś auta były robione i projektowane by trwały lata, dziś niestety wszystko skłania się serwisowi i jak najszybszej zmianie auta.

Prosty przykład Kideś właściciel mercedesa nie miał z nim żadnych problemów. Wystarczy że pilnował okresów przeglądowych i wymianę płynów eksploatacyjnych. Dziś żal to pisać auta są robione dla kasy. Sprzęgła dwumasowe, padające turbiny, wyżyłowane jednostki napędowe. Coś za coś. Osobiście jestem zwolennikiem starej poczciwej motoryzacji i szczerze ja nie patrzę na rocznik bo posiadam A4 i A8 i nie zmienię nic powyżej 2000r ponieważ dla mnie ważniejsze jesa jest jakość i bezawaryjność niż wieczne zastanawianie się co będzie następne do naprawy.

Gość_ryś
        Zgłoś
        Odpowiedz

też jestem zwolennikiem aut z lat 90tych ale trzeba niestety iść z duchem czasu, w końcu nie będziemy jeździli 30 letnim samochodem. Proponuje Honde Accord rocznik 1998-2002.

Gość_ninja z morawicy :)
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

fakt. nowe auta sa zaprojektowane na 3-5 lat eksploatacji. pozniej posypie sie wszystko bo tak sa zaprojektowane. najlepsze samochody to roczniki 1994-2000 r.

Gość_maniek
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Czemu sugerujesz, że auta po 2000r są złe? Sama mam toyotę z 2005r i jeżdżę nią 4lata i nic się nie wydarzyło i wygląda świetnie. Wszyscy chwalicie audi, vw ato przereklamowane auta i wcale nie takie dobre. Piszecie źle o francuzach, bo tak pisać wypada, a my mamy od 8lat renaulta i też nigdy nas nie zawiódł, nic nie zardzewiało. Sama polecam zdecydowanie toyotę i hondę. Za 12tys można już kupić coś w miarę dobrego.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

czego gadasz glupoty juz 4 mam francuza i ne jest tak jak piszesz

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę