Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Auto 7-osobowe - jakie polecacie?

grand espace 2.0 lu 3.0 benzyna+lpg

Gość_dobre
          Zgłoś
          Odpowiedz

sharan jak toto wygląda:)jeszcze diesel

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

sharan b.awaryjne auto w pierwszej 10 na swiecie,kto ci tak naopowiadał że wieswageny sa najlepsze,psuja sie niektóre jak diabli

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

kto ci naopowiadal ze VW jezdzi sama wies??? wsią jest dla mnie twoj tok myślenia! uprzedzenia do vw czy bmw czy hondy czy kazdego innego sa dla mnie na maksa śmieszne i ludzie którzy tak myslą :) z tych wszystich brałbym chyba lancie, sharan mi się nie podoba, a espece drażni tym licznikiem na środku, to samo nissan x-trail byłby super autkiem ale przez ten zegar na środku właśnie go nigdy nie kupię

Gość_anty
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Auto 7-osobowe - jakie polecacie?

Goście z 17:45 chyba żartujesz

Gość_edi
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

mercedes sprinter

VIP
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

vw touran

Gość_Marcin
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Ja od przeszło dwóch lat mam grand scenic 1,9 DCI , auto jako rodzinne do codziennej jazdy jest super tylko proponuje z silnikiem benzynowym.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zafira !!!

Gość_Ania
        Zgłoś
        Odpowiedz

Renault podobno b,awaryjne auta blachy dobre tylko elektronika siada i głowice lubia pekać,dlatego niekupiłem Espace choc mi sie podobał i to spalanie 12- 13 l gazu też sporo.Tam ktos napisał że Chrysler 11 l gazu hahaha chyba sam siebie okłamuje silnik 2,5 minimum i jaka masa ze 2 tony albo lepiej i pali 11 litrów? chyba benzyny:)gazu to napewno około 15 litrów,tez dlatego go niekupiłem ,najwazniejsze jest spalanie nic cie tak niepożre jak duże spalanie,cos trzeba wymienic to raz na jakis czas a paliwo lejesz codziennie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

2.0 DTI odradzam przy tym wieku - poczytaj opinie na forach klubowych, a przebieg to jest wiarygodny ale na wydruku z przeglądu okresowego a nie w książce, Diesel w Oplu to 1.9 CDTI(Fiat) w większym, i 1.3 CDTI w mniejszym(GM) godne uwagi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

do zainteresowany zafira.Ja mam zafirę 1.9 150k sport 2006 r.ale automat super jazda,sprytny samochodzik,to mój pierwszy automat (a byłam wrogiem automatu sadzac że cała przyjemność z jazdy to min wrzucanie biegów) zmieniłam zdanie od kąd szególnie gdy włączy się sport.Jeśli zafira to raczej 120 k bo do mojej wersji silnika zawieszenia opek części są najdroższe.Coś za coś.Co do spalania na trasie średnio od 6 do 6.5 litra po ostrowcu od 9.5 a w zimę nawet 12l. na krótkich dystansach.No i moja ma dpf tzw.filtr cząstek stałych średnio co 640 km włącza mi się funkcja wypalania to znaczy dodatkowo dozuje paliwo i nie jest wskazane wyłączanie samochodu tylko trzeba jechać aż przestanie wypalać.Barzdo często podjeżdzając pod dom akurat załancza mi się wypalanie i muszę dodatkowe kilometry bić na jazdę bez celu aby tylko wypaliła moja zafira dpf.Na takie wypalanie idzie równa litr paliwa.Jeśli chodzi o auto 7 osobowe raczej ciasna przy rozłożeniu 3 rzędu,to tak na chwile, raczej bym proponowała typowego vana galaxy alehambra itp.

Gość_zafirka
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

http://www.magazynauto.pl/uzywane/opinie/news-uzywany-opel-zafira-i-1999-2005,nId,767037.Ja osobiście polecam FORD S-MAX.Pozdrawiam!http://www.magazynauto.pl/uzywane/opinie/news-uzywany-ford-s-max-2006,nId,724700

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

nie pisz bzdur że nie malowany, samo to ze jest hak, a samochód z 2004 roku nie jest bez rys

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dzięki wszystkim za podpowiedzi :) Już się prawie zdecydowałam... wybór padł na Opla Zafirę - benzyna 2007 rok.

Wczoraj jezdziłam takim autem z silnikiem 1,6 100KM... i moim zdaniem ten silnik jest za słaby do tego auta (zbiera się koszmarnie), może użytkuje ktoś taką Zafirę z silnikiem 1,8 140KM.. czy w tej wersji wygląda to lepiej?

Gość_Kasia
                Zgłoś
                Odpowiedz

1,8 powinno być zdecydowanie lepiej...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

1,6 za słaby ?albo zajeżdzony:) 1,8 tak tylko z dobrym silnikiem i 120 k wystarczy żeby palić gumę więcej niepotrzeba bo bedzie żarł paliwo

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę