K - tysiac ...2k - 2000
kto kupuje diesla? albo chory lub potłuczony albo ten który ma dojscie do lewego On ,np.w swojej firmie:)
ja polecam nysę
gosciu z Dziś, 14:17 ceny masz z kosmosu, chyba z przed kilku lat
dobra propozycja tylko poza zasięgiem
VW Multivan T4 2.5TDI 151km mocarne auto 50 razy trwalsze od T5 polecam za tą kasę. Na dobrego Multi trzeba wyłożyć koło 40-60tys.PLN
moze ktos powie jakie sa koszty w ZAFIRZE wymiany dwumasy,turbiny, pompy paliwa czy zaworu egr... podobno sa wersje bez dluwasy i egr... kto wie jakie to modele i roczniki!!
Oprócz Nyski jak ktoś już polecił, to Chrysler Voyager śmiało mogę polecić. Mam staruszka już ósmy rok. Nigdy mnie nie zawiódł, taki wierny muł.
fajny ale żre jak smok z 15 min.gazu łyknie a na benzynie to niezła skarbonka
krajsler tak ale nie w dieslu
Nyska dobra rzecz,nieskomplikowany niezawodny koń roboczy,mnie się kiedyś skrzynia na 2 biegu zakleszczyła w trasie,olej spuściłem do bańki znalezionej przy drodze,odkręciłem dekiel poprawiłem wodziki wlałem olej i heja dalej,naprawa na trasie z kilkoma narzędziami,taka maszyna!!
ja proponuje cos z grupy VW zadnych wynalazkow bo bedziesz sie cieszyc dopuki cos nie padnie. Wiem co mowie. pozdrawiam
Jak chcesz to podaj jakis namiar to cos doradze
Może zainteresuje Cię któryś z eurovanówz koncernu PSA np.Lancia Phedra,Peugeot 807,Citroen C8. Ja jeżdżę Citroenem Evasionem z 2001r i jestem zadowolony