Virtualna polska wprowadziła ciekawą usługę - GLOCAL!
Już teraz możesz zlokalizować inną osobę. Wejdź na tą stronę: http://tnij.org/lokalizacja-telefonu
Wystarczy, że podasz jej numer telefonu, a otrzymasz informację o jej dokładnej lokalizacji i zobaczysz dokładnie na mapie gdzie teraz jest!
A może Mazda 5 ?
Trabant turbo 601 combi.
mercedes sprinter
2.0 DTI odradzam przy tym wieku - poczytaj opinie na forach klubowych, a przebieg to jest wiarygodny ale na wydruku z przeglądu okresowego a nie w książce, Diesel w Oplu to 1.9 CDTI(Fiat) w większym, i 1.3 CDTI w mniejszym(GM) godne uwagi.
Dzięki wszystkim za podpowiedzi :) Już się prawie zdecydowałam... wybór padł na Opla Zafirę - benzyna 2007 rok.
Wczoraj jezdziłam takim autem z silnikiem 1,6 100KM... i moim zdaniem ten silnik jest za słaby do tego auta (zbiera się koszmarnie), może użytkuje ktoś taką Zafirę z silnikiem 1,8 140KM.. czy w tej wersji wygląda to lepiej?
1,6 za słaby ?albo zajeżdzony:) 1,8 tak tylko z dobrym silnikiem i 120 k wystarczy żeby palić gumę więcej niepotrzeba bo bedzie żarł paliwo
K - tysiac ...2k - 2000
Zafira 1.8 ,125 kM.benzyna
citroen c8, Peugeot 807, Fiat Ulyssr- to mniej więcej to samo- ale na pewno wygoda, pojemność. Może niezbyt ekonomiczne jeśli chodzi o paliwo, ale coś za coś.
citroen c8, mam i jest ok