Planuję kupić auto 7-osobowe (jakiegoś vana), auto 5-6 letnie... może coś polecicie lub zdecydowanie odradzicie? :)
Odradzam scenica.Opel Zafira ll myślę ze jest dobrym wyborem tylko silnik bez filtra cząstek stałych . Osobiście zastanowilbym się nad Seatem Altea XL.
Virtualna polska wprowadziła ciekawą usługę - GLOCAL!
Już teraz możesz zlokalizować inną osobę. Wejdź na tą stronę: http://tnij.org/lokalizacja-telefonu
Wystarczy, że podasz jej numer telefonu, a otrzymasz informację o jej dokładnej lokalizacji i zobaczysz dokładnie na mapie gdzie teraz jest!
Dla Ciebie Fiat Multipa w sam raz.
ja sama polecam opla zafire, fajne i pojemne autko
zafira?zależy z jakim silnikiem bo 1.9 150k troszkę pożera na mieście,fakt fajnie się jeździ,poza tym lepiej żeby nie było dpf czyli filtra cząstek stałych.
po h ci tyle koni 120 jak dobry silnik wystarczy i autko z gazem nie diesla bo bedziecie płakac i bulić jak walnie pompa wtryskowa,no i diesel nieekonomiczny
zafira jest ciasna zdecydowanie fajniejszy espace (nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny)
Tylko i wyłącznie zafirka
Seat Alhambra, lub WW Sharan. Oba auta na 7 osób, a do tego ładne z wyglądu.
A może Mazda 5 ?
VW Touran
Toyota awensis verso
Mazda 5 1.8 benzyna lub 2.3 benzyna. wyższe spalanie ok. ale nie ma dwumasu, nie ma turbiny, nie ma DPF.
A przy odrobinie nieszczęścia kupując diesla (jaka kolwiek marka 5-6 lat to jakieś 250k 300k przebiegu) i jak ci się zacznie to sypać to dwumas+sprzęgł 3k-3,5k, regeneracja turbiny 15k-2k, elektroniczne "wycięcie" dpf 1k-1,5k, wymiana nawet 4k.
Co to jest to k?