Czy ktoś korzystał z usług biura projektowego Atelier 58? Bardzo proszę o opinię.
Czy ktoś korzystał w usług biura Atelier 58 na Sandomierskiej i mógłby podzielić sie swoją opinią?
Strona internetowa jest bardzo ładna, ale mnie chodzi o opinię kogoś kto osobiście miał do czynienia z tą firmą.
Ja mialam i gdybym drugi raz miala wybierac zdecydowalabym inaczej.
Bardzo dziękuję za odpowiedź osobie z 19:18.
Czy powodem takiej opinii jest jakość samego projektu, czy terminowość firmy czy cena? Mam jeszcze jedno pytanie, czy biuro współpracuję z fachowcami? Czy jeśli np. w projekcie będą ściany pomalowane na dany kolor, to malowanie zrobią fachowcy współpracujęcy z biurem czy klient sam sobie szuka wykonawców?
Na stronie internetowej wszystko pięknie wygląda, ale rzecz w tym jak wygląda w praktyce. Czy szukanie ekip i dopilnowywanie prac spoczywa na klientach, czy zajmuje się tym biuro?
Sam sobie szukasz wykonawcow. Maja zrobic zgodnie z projektem i to wszystko. Cena pewnie jak wszedzie. Zero doradztwa-masz to co chcesz nawet jesli jest to zle rozwiazanie. Brak sugestii, pomyslow. Terminowosc ok
Dziękuję bardzo osobie z 20:24
To jest dokładnie to czego chcemy uniknąć. Nie chcemy sami biegać i szukać wykonawców. Szukamy biura z Ostrowca, które współpracuje z fachowcami.