a co to za wypadek i tragedia? napisz, bo nie mogę znaleźć artykulu
Artykul niczymz powieści Agaty Christie. Ciekawa jestem co to za osiedle?
Właśnie, Czy ktoś wie coś na ten temat? Przed chwilą przeczytałam ten artykuł i jestem strasznie ciekawa. Pozdrawiam
dla mnie to taki nie powiem od czego oderwany ten artykuł, co miał na celu?....a poza tym w każdym bloku dzieją się takie rzeczy, to normalne, życie po prostu...
na słonecznym wieżowiec to 13
dajcie link do tego artykułu!
nie ma linka, w gazecie o tym napisane jest
13 to może słoneczko?ogrody, pułanki?
jak wy czytacie? wyraźnie jest napisane, że to czteropiętrowy blok z trzema klatkami. a nie żden wieżowiec...
w tym bloku krecony byl Harry Potter
Niektóre budynki stoją na żyłach wodnych, ta energia jest niegatywna dla człowieka, powoduje właśnie takie skutki, a 13 nie ma tu żadnego znaczenia.Człowiek żyje energiją,jest ona potrzebna, konieczna dla życia. Natomiast, zobaczcie, jak koty śpią na telewizorach, komputerach, kładom się na ludziach, bo koty pobierają, lubią promieniowania. Natomiast człowiekowi promieniowanie szkodzi, człowiek potrzebuje czystej energii,bo inaczej wszystkie czakry człoweka blokują się-zaczynamy chorować, a to oznacza, że mamy coraz mniej energii, w końcu-umieramy. Dlatego każdy powinien zadbać o siebie psychicznie, fizycznie i duchowo, jak najbardziej.
odpowiadający a skąd Ty masz wiedzę na temat czakr? Interesujesz się taką tematyką? Jesli tak to chętnie bym się z Tobą skontaktowała.
Nareszcie ktoś od marketingu w Gazecie Ostrowieckiej zabrał się do pracy.Gwarantuję 30% wzrost sprzedaży gazety.Tak się robi biznes.
a co sie stao??? co sie stao??
No cóż... mam wiedzę na ten temat,ponieważ zajmuje się tym. A co takiego ciebie interesuje? Czakramy wyłącznie czy wiedza tantryczna?
ostatnio ktoś podobno wyskoczył z 4 piętrowego bloku koło dawnej biedronki na Pułankach może to oto chodzi, ja nie czytałem artykułu, ale mam takie info, że ktoś popełnił samobójstwo. Fakt to nie 13tka ale to może być celowo mylne info.