Znalazłam. Podaję oinka w razie gdyby ktoś potrzebował : http://www.ostrowiec-sw.pl/ostrowiec_dyzuryaptek.html
przecież to jest z 2011 roku, ech...
dyżur ma apteka w Tesco...
nawet jak galeria jest nie czyna ta apteka ma "okienko" obok wejscia
A dlaczego Galeria nie otworzy bocznego wejścia skoro stoi tyle narodu?
Gdzie dyrekcja?
Apteka w Tesco jest czynna dziś sam z niej korzystałem.
Apteka w Tesco ma dyżur. 24h.
To jest żenada!! Na cały Ostrowiec czynna jest tylko jedna apteka . Dzisiaj stałam w kolejce na dworze ok. godziny. Tyle jest aptek w Ostrowcu, tylu różnych właścicieli i żaden nie zrobił dyżuru w święta!
jest czynna w galerii. ludzi tłum , trzeba staćponad godzinę na dworze w kolejce. właśnie stamtąd wróciłam
sklepy zamkniete a ten z kartą szpanuje
W święta to się siedzi w domu a nie lata za apapem który kupisz na każdym cpn-ie. Dyzur ustala starostwo.Sama byłam dziś za antybiotykiem -wypis ze szpitala-,ale żeby robić pani mgr awantury o podpaski,że nie mają skrzydełek? LUDZIE!!!!!!!!!
przeież jeszcze jest k.lidla to po co stac w kolejce? zresztą trzeba było tyle nie żryć :)
w święta się odpoczywa a nie lata po aptekach dajcie ludziom spędzić święta z rodzinanmi a nie latać po aptekach, jakby ne można było sobie jakiś tabletek kupić po świętach lub po świętach. Za komuny sklepy były w niedziele nieczynne i jakoś ludzie żyli a teraz jeden dzień święt i masakra w sklepach