Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Apteka w Tesco - 3-godzinna kolejka i brak leków

apteka nie chce robic zaopatrzenia na koniec roku ze wzgledu na czekajace ja inwentaryzacje..a moze nie sprzedalaby towaru..i wowczas przy OGROMNYCH ZYSKACH przez caly rok musialaby poniesc niewielkie straty przy koncu roku..a co ma na to powiedziec chory.. chyba zjesc recepte..

Gość_gosia
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Apteka w Tesco - 3-godzinna kolejka i brak leków

Nie dziwcie sie,w żadnej aptece niema większości lekow bo to koniec roku,wyprzedają bo czeka icj renament,nie zamawiają w hurtowniach,ale apteka to nie supermarket,leki być powinny.

Steph
        Zgłoś
        Odpowiedz

Apteka to teraz taki sam sklep jak inne, tylko wiecej papierow i asortyment nieco odmienny. Ale nikt nie topi kasy w nadmierne zapasy.

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Grudzień - okres świąteczny, kiedy w te 3 dni wszystko jest pozamykane, a przez ten czas, te 3 dni kolejki przy aptece jak nigdy dotąd. Nie ma co się dziwić, że czegoś zabrakło. Niektórzy nie macie chyba świadomości, ze od 24 do 26 apteka czynna była całą dobę i kolejka od rana do rana się nie zmniejszała a niestety hurtownie w takich dniach nie pracują!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Ja też tam kupowałam, zapłaciłam , rachunku nie dostałam, więc nie jestem pewna za co ile zapłaciła, stałam w kolejce , nikt przedemną nie dostawał rachunków tylko płacił, ale więcej tak się nie dam zrobić , nie chciałam przedłużac kolejki, ale nie jestem pewna czy mnie nie oszukano.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ludzie trochę kultury!!! Stałem w kolejce i widziałem że pracownik przywoził leki z innej apteki żeby wystarczyło,więc dajcie już spokój.Oni też się starali ... To wina Galerii że nie otworzyła drzwi. Więcej zastanowienia zanim cos napiszecie.

Gość_poważny człowiek
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Właścicielem apteki jest Hurtownia.Po prostu P.KIEROWNIK jest ignorantem i ta sytuacja przerosła go.Jest zwykłym laikiem.za co muszą cierpieć MIESZKAŃCY naszego POWIATU,a szczególnie Miasta.

Gość_ala
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie byłem w święta, nie widziałem. ale za to kupowałem leki dla 2 letniego synka w sobotę z wizyty domowej. Ludzi ogrom, trzy okienka, chyba z 15 osób w kolejce ale stałem bo w dokładnie 6 aptekach nie dostałem tego leku. W aptece w tesco mieli go więc opłacało się czekać. Dziwi mnie sytuacja, że jedna apteka w czasie zimowych infekcji była obarczona taką ilością ludzi. Szczere wyrazy współczucia za tą gorycz. Czemu nikt nie napisze, że inne apteki były zamknięte??? Czemu nikt nie napisze, że w innych aptekach nie było leku jeszcze przed świętami? mogę wymieniać wszystkie po kolej ale to chyba nie o to w tym chodzi...

Gość_t.
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak Apteka to taki sklep.. tylko my cierpimy I musimy zgadzac sie z tym calym balaganem. Sa leki - o dzieki bogu, a Nie ma to do nastepnej szukac.. Czy szefostwo moze byc normalne I nie igrac z naszym zdrowiem.. a kasy mase I tak zarabiaja.. tu nie chodzi juz o stanie w kolejce, ale brak lekow w dyzurnej apiece! A to my przeciez ich utrzymujemy. Za darmo lekow nikt nie dostaje.

Gość_g
                Zgłoś
                Odpowiedz

80 tys miasto i jedna apteka dyżurująca w kórej w większosci na półkach to tzw''galanteria kosmetyczna''. Tam w normalny dzień leków niewiele. Widoczenie właścicielowi z tytułem dr nie zależy na utargu.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ten Pan nie jest właścicielem,tylko pracownikiem hurtowni PGF -ŁÓDŻ.Duma ma się nijak do zdolności i możliwości.

Gość_tosia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Mało która apteka teraz ma leki na stanie. Spowodowane jest to tym iż hurtownie dostarczają zamówione leki w przeciągu 24 godzin. A magazynowanie leków jest czystym marnotrastwem pieniedzy i miejsca. Żaden szanujący sie kierownik-menadżer apteki nie może sobie na coś takiego pozwolic

VIP
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Co to za apteka dyżurująca która w sobotę odsyła mnie z lekiem robionym dla małego dziecka a dokładnie 6 tygodniowego.Wiem że ta apteka ma napewno recepturę i wykonuje leki.Co to za zniewaga drugiego człowieka.Życzę tym paniom żeby kiedyś też tak zostały potraktowane .

Gość_Lila
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Tyle goryczy a apteka i tak pęka w szwach od pacjentów... Byłem dziś widziałem.... Głupoty piszecie a i tak tam chodzicie,przecież tyle innych aptek na mieście,nawet w niedzielę czynnych jest 6 innych. Ja tam nie stałem dzis w kolejce tylko pojechałem do innej i po sprawie.

Gość_człowiek z ostr
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

czytaliscie dzisiejszy artykul o aptece...? tak ladnie sie wybielili.. i ponoc wszyscy dostali leki...wiedzieli, ze panowala grypa wiec powinni odpowiednio sie zaopatrzyc. my nie dostalismy lekow, przyjechalismy do rodziny na swieta, a tu taka niespodzianka.

Gość_g
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę