to załóż swoją aptekę i będziesz zarabiał,cwaniaczku
apteka nie chce robic zaopatrzenia na koniec roku ze wzgledu na czekajace ja inwentaryzacje..a moze nie sprzedalaby towaru..i wowczas przy OGROMNYCH ZYSKACH przez caly rok musialaby poniesc niewielkie straty przy koncu roku..a co ma na to powiedziec chory.. chyba zjesc recepte..
Grudzień - okres świąteczny, kiedy w te 3 dni wszystko jest pozamykane, a przez ten czas, te 3 dni kolejki przy aptece jak nigdy dotąd. Nie ma co się dziwić, że czegoś zabrakło. Niektórzy nie macie chyba świadomości, ze od 24 do 26 apteka czynna była całą dobę i kolejka od rana do rana się nie zmniejszała a niestety hurtownie w takich dniach nie pracują!
Ja też tam kupowałam, zapłaciłam , rachunku nie dostałam, więc nie jestem pewna za co ile zapłaciła, stałam w kolejce , nikt przedemną nie dostawał rachunków tylko płacił, ale więcej tak się nie dam zrobić , nie chciałam przedłużac kolejki, ale nie jestem pewna czy mnie nie oszukano.
Ludzie trochę kultury!!! Stałem w kolejce i widziałem że pracownik przywoził leki z innej apteki żeby wystarczyło,więc dajcie już spokój.Oni też się starali ... To wina Galerii że nie otworzyła drzwi. Więcej zastanowienia zanim cos napiszecie.
Właścicielem apteki jest Hurtownia.Po prostu P.KIEROWNIK jest ignorantem i ta sytuacja przerosła go.Jest zwykłym laikiem.za co muszą cierpieć MIESZKAŃCY naszego POWIATU,a szczególnie Miasta.
Nie byłem w święta, nie widziałem. ale za to kupowałem leki dla 2 letniego synka w sobotę z wizyty domowej. Ludzi ogrom, trzy okienka, chyba z 15 osób w kolejce ale stałem bo w dokładnie 6 aptekach nie dostałem tego leku. W aptece w tesco mieli go więc opłacało się czekać. Dziwi mnie sytuacja, że jedna apteka w czasie zimowych infekcji była obarczona taką ilością ludzi. Szczere wyrazy współczucia za tą gorycz. Czemu nikt nie napisze, że inne apteki były zamknięte??? Czemu nikt nie napisze, że w innych aptekach nie było leku jeszcze przed świętami? mogę wymieniać wszystkie po kolej ale to chyba nie o to w tym chodzi...
Tak Apteka to taki sklep.. tylko my cierpimy I musimy zgadzac sie z tym calym balaganem. Sa leki - o dzieki bogu, a Nie ma to do nastepnej szukac.. Czy szefostwo moze byc normalne I nie igrac z naszym zdrowiem.. a kasy mase I tak zarabiaja.. tu nie chodzi juz o stanie w kolejce, ale brak lekow w dyzurnej apiece! A to my przeciez ich utrzymujemy. Za darmo lekow nikt nie dostaje.
80 tys miasto i jedna apteka dyżurująca w kórej w większosci na półkach to tzw''galanteria kosmetyczna''. Tam w normalny dzień leków niewiele. Widoczenie właścicielowi z tytułem dr nie zależy na utargu.
Ten Pan nie jest właścicielem,tylko pracownikiem hurtowni PGF -ŁÓDŻ.Duma ma się nijak do zdolności i możliwości.
Mało która apteka teraz ma leki na stanie. Spowodowane jest to tym iż hurtownie dostarczają zamówione leki w przeciągu 24 godzin. A magazynowanie leków jest czystym marnotrastwem pieniedzy i miejsca. Żaden szanujący sie kierownik-menadżer apteki nie może sobie na coś takiego pozwolic
Co to za apteka dyżurująca która w sobotę odsyła mnie z lekiem robionym dla małego dziecka a dokładnie 6 tygodniowego.Wiem że ta apteka ma napewno recepturę i wykonuje leki.Co to za zniewaga drugiego człowieka.Życzę tym paniom żeby kiedyś też tak zostały potraktowane .
Tyle goryczy a apteka i tak pęka w szwach od pacjentów... Byłem dziś widziałem.... Głupoty piszecie a i tak tam chodzicie,przecież tyle innych aptek na mieście,nawet w niedzielę czynnych jest 6 innych. Ja tam nie stałem dzis w kolejce tylko pojechałem do innej i po sprawie.
czytaliscie dzisiejszy artykul o aptece...? tak ladnie sie wybielili.. i ponoc wszyscy dostali leki...wiedzieli, ze panowala grypa wiec powinni odpowiednio sie zaopatrzyc. my nie dostalismy lekow, przyjechalismy do rodziny na swieta, a tu taka niespodzianka.