dzis w APTECE W TESCO musialam stac w kolejce 3 godziny, po czym okazalo sie, ze apteka jest bardzo slabo wyposazona (dyzurna...) i nie mozna dostac nawet syropu na kaszel i nurofenu dla dzieci.. czy ktos jest za to odpowiedzialny..? pyt. retoryczne.
A Ty do tej apetki z receptą z pogotowia, nastałeś się biedaku na pogotowiu a teraz jeszcze leków nie ma MASAKRA:)
a do tego panie mają lewą karte i nabijają sobie ba bezczelnego punkciki :)
z recepta od lekarza z wizyty domowej.......nastalam sie w aptece..ale nie o to chodzi...tylko o brak lekow w tej owej dyzurnej aptece wlasnie..zwlaszcza podczas swiat. i jesli ktos uwaza ze to normalne..to nie komentuje. ci co kontroluja powinni wiedziec ile lekow ma byc.
Z tegorocznych " przygód" z apteką w Świeta, powinno się wyciągnąć wnioski,aby do takiej sytuacji nigdy już nie dopuścić
tzn apteki od dzis powinny byc otwarte jeden dzien w tygodniu i kazdy powienien zrobic sobie odpowiednie zapasy na przyszlosc!.. to chyba taki koncept apteki jest......
Wlasciciel apteki widocznie nie mial checi zarobic i tyle.
platfusy dobrze zarzadzily, po prostu.
Dramat, ja z temperaturą 39,4 jechałem z synkiem na pogotowie bo on miał 40st, potem żona czekała 2,5h w kolejce po leki. Ludzie stali z dziemi małymi... Jedna apteka na 100.000 ludzi (cały powiat) Szok! Jak to działa, czy komuś zależy na tym żeby tylko jedna apteka zarabiała...?
Najlepszy przykład,jak firmom z zewnątrz zależy na mieszkańcach naszego miasta.Dla nich najważniejszy jest " zysk ".a nie działanie dla dobra miasta.Dyżury wprowadza Starostwo,a bezpośrednio P.Naczelnik Męczkowska. I wszystko wiadomo !!!
Proszę zapoznać się z zarządzeniem Rady Powiatu / po konsultacjach z Radami Gmin / na temat dyżurów aptek na rok 2012 ze stycznia 2012 roku,które zostało zmienione na wniosek P.Męczkowskiej w czerwcu 2012 r. Tym zarządzeniem PANI NACZELNIK POSTAWIŁA się ponad Uchwałami RADY POWIATU !!!.Możliwe tylko w NASZYM POWIECIE.
Dawniej było co tydzięń inna apteka,pamiętam że z zaopatrzeniem w większości też było cieniutko. Teraz jak jest jedna stała apteka( i nie trzeba co tydzien szukać gdzie jest ta dyżurująca )bo innym się udało nie dyżurować, to wszyscy na Tesco wieszaja psy. Ludzie dajcie spokój...Już wczoraj w kolejce tyle głupich komentarzy,a stałam prAWIE 3 H,JESZCZE WAM MAŁO????
Może pani stać nawet dobe!!!!!
Ja tez tam byłam ale na szczęście nie było aż takiej kolejki, antybiotyk kupiłam ale nie mieli 2 innych leków, kobieta przede mną nie mogła kupić syropu dla dziecka wiec braki mieli na pewno!Rozumiem,że ludzie nie chcą pracować bo są święta szanuję to ale apteka dyżurująca powinna być zaopatrzona na taki czas jak najlepiej.....
Ja tam raz coś kupiłem. Od samej ceny ozdrowiałem. Omijam z daleka.
Tymbardziej jak jest czynna tylko 1 apteka, to powinna być bardzo dobrze zaopatrzona w leki. Ktoś odpowiedzialny za to powinien się z tej sytuacji wytłumaczyć. Wstyd na całą okolicę!