Opinie bez dowodów,aby tylko ciągnąć temat . Koniec zbliża się szybko, było wcześniej liczyć a nie grać dla teściowej.
Ciekawość musi budzić fakt,iż w " Nieprzyjaznej " aptece obsłużono dzisiaj bliska 300/trzysta/ osób.To bardzo boli różnego rodzaju " mamuśki " i wykorzystują Forum do prowadzenia brudnej gry. Tak nie powinno być .
co to kogo ilu klientów obsłużyły o prawdę chodzi o prawdę a reszta to nuda nuda nuda nuda. . . . . . . .
opinie bez dowodów a ty co CIA JESTEŚ? no to rekawiczki na łapki i dawaj w pościg z dowodmi
W tej aptece są miłe panie ale nie wszystkie. Owszem wcześniej personel tej apteki był bardzo fajny.Te miłe panie teraz pracują w nowo otwartej aptece na Ogrodach przy bazarku:)
PRACOWNICO "TANIEJ APTEKI" JEŻELI TWOJEMU WŁAŚCICIELOWI KOŃCZĄ SIĘ PIENIĄDZE NA PŁATNĄ REKLAMĘ TO NIE JEST POWÓD ŻEBYŚ ZAMĘCZAŁA NAS NA FORUM REKLAMĄ FIRMY KTÓRA NAOBIECYWAŁA CI GRUSZEK NA WIERZBIE.
TO NIE JEST FORUM REKLAMOWE!!!!!!!!!!!!
DAJ NAM SPOKÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obroty spadają i zaczynają si ę schody.Trzeba oczernić innych,aby zareklamować siebie. Sądzę , iż szykują się zwolnienia. Silna grupa zniszczy następną farmaceutkę.I co będzie żona robiła P.Mariuszu. Następny będzie Właściciel,takie są zasady,teraz wystarczy poczekać. i
Ludzie ale piszecie głupoty aż się w głowie nie mieści:)
Jestem zaskoczona tym jak jest zaopatrzona apteka dyżurna to jest karygodne.Nie ma leków a pacjenci na tym tracą.Właściciel się trochę porwał z motyką na wiatr.
Konkurencja nie spi i probuje zrobic antyreklame.Prosze sie przedstawic z imienia i nazwiska,a nastepnie powiedziec jakich lekow zabraklo.W innym wypadku jest to pomowienie, ktore oczywiscie nie ma uzasadnienia.
I jeszcze może adres podać???? Przykładem jest prosty Nurofen w syropie, po który byłam kilka razy i niestety nie dostałam. To ma być apteka dyżurna?????????????? Śmieszne!!!!
Osobie z godziny 21,54- pomyliły się apteki.Lub co gorsze mogła mieć recepty na psychotropy i zbyt póżno je zrealizowała.Więcej dokładności a nie zazdrości.Pozdrowienia!!!
Niestety P.Halina zna się tylko na motyce.I w tym cały ambaras.
Byłam ostatnio w aptece po Lakcid i niestety go nie dostałam a Pani bardzo chciała mi wcisnąć coś innego na siłę.I to jest apteka dyżurna??