panie z apteki na przeciw lidla maja problem ze wzrokiem ostatnio nie udalo mi sie tam kupic lekow na recepte bo panie stwierdzily ze nie czytelnie przybita zostala pieczatka lekarza w tym czasie moj 5 letni synek czekal pograzony atakiem dusznosci w samochodzie (cierpi na astme)dzieki bogu pani z apteki pod mago nie miala problemu i bez gadania nawet bez kolejki szybko wydala mi niezbedne lekarstwa obdzwonila nawet inne apteki w miescie w poszukiwaniu brakujacej pozycji,zaoszczedzajac mi tym daremnego krazenia po calym miescie!drogie panie z apteki pod lidlem pracowac w aptece to nie znaczy miec u stop caly swiat czyscie na przyszlosc wasze okularki a wszystko bedzieok!!!!!
Prosiłbym o korzystanie ze znaków interpunkcyjnych.
Przykro nam ze nie potrafimy pomoc twojej znajomej. Nikt nie wyliczał ile razy szedł od apteki do apteki .Nie licytujemy się o to kto ma gorzej czy lepiej . Po prostu Mama potrzebowała nagłej pomocy dla dziecka i udała się do odpowiedniego miejsca ,gdzie przez krzywa pieczątkę pani aptekarka kazała cierpieć dłużej dziecku .Wtedy kiedy mogła pomóc .
drogi czlowieku gdyby nie to,ze wlasnie wracalam do "kochanego"miasta po hospitalizacji z Kielc gdzie akurat stwierdzono u mojego syna astme to na pewno nie bylo by problemu lubie miec w domu zapas roznych lekow np od temp jakis syropitd ale nie mysle,ze ktos kupuje na wyrost leki od dusznosci bo kto wie noz widelec jutro dopadnie takze moje dziecko puknij sie!!!!!!!
Sama się puknij pusta babo ,bo potwierdzasz swoją mądrość niestety .
Jak sama piszesz jechałaś z Kielc i dopiero kupowałaś akurat lek koło lidla ,normalnie szczyt normalności -gratuluje rozsądku jest wielki normalnie :( ,aż strach zostawiać z dzieckiem samą .
Hehe, też mnie rozbawiło to stwierdzenie "pogrążony atakiem duszności". Mam astmę "od zawsze", teraz jako tako nad nią panuję, ale jako dziecko miałam takie większe ataki. Atak poważnej duszności to stan zagrożenia życia i rodzice dzwonili wtedy na pogotowie, a nie wybierali się na miasto w poszukiwaniu apteki ( ja leki zawsze mialam w domu, ale nie zawsze pomagały ).
Także droga mamo, radzę Ci jako osoba chorująca na astmę - jeśli Twoje dziecko "pogrąży się w ataku duszności", to wieź go na pogotowie, a nie biegaj po aptekach. A jeśli dziecko ma "atak" tego rodzaju, że spokojnie czeka na ciebie w samochodzie, to pojecia o atakach astmy nie masz.
gdzie mniejsze zlo pogotowie czy super ostrowiecki szpitalik?co do pojec to gratuluje widac z daleka ze ekspert przemowil
ależ jad Hela-S , jeszcze nikt się pieczątką nie pomylił , dlaczego w innych aptekach numer lekarza na krzywych pieczątkach jest czytelny? dosiedliście kobietę jakby komu krzywdę zrobiła a tylko się pożaliła na forum , gdzie głupsze rzeczy ludzie wypisują .
Dokładnie, popieram autorke wątku i gościa z 18:24. Do niedawna byłam klientką w tej aptece, ale notorycznie powtarzające sie akcje w stylu "nie mam wydac, niech Pani gdzieś biegnie rozmienić, mnie to nie obchodzi" mogą doprowadzic do szału. Poza tym brak im kultury i głowy maja wyżej niż s... Ostatnim gwoździem do trumny była wizyta z receptą, na której nie odbiła się na pieczątce literka "c" (zakończenie nazwiska lekarza)-bez większych emocji odmówiono mi realizacji recepty (od lekarza spoza Ostrowca, trudno raczej jechać znowu ileś tam km żeby dobił "c" na końcu) i powiedziałam że juz nigdy więcej moja noga nie stanie w tej aptece. Wiecie jaka była reakcja obsługującej mnie "miss nieprzyjemności" farmaceutki? Stwierdziła, że droga wolna, nikt mnie nie bedzie zatrzymywał.Byłam stałą klientka tej apteki, od ładnych kilku lat i chamstwo tych bab jest oburzające. A ty @Hela-s daj sobie spokój z tak głupimi postami, szkoda klawiatury.
o menomale raz na jakis czas normalna osoba bo w tym caly sek jezeli ktos cie traktuje bez powodu jak idiote a gdzie indziej podchodza do sprawy jak ludzie to nie rozumiem dlaczego o jednych mowic dobrze a drugich nie skrytykowac?
Obroty spadają i zaczynają si ę schody.Trzeba oczernić innych,aby zareklamować siebie. Sądzę , iż szykują się zwolnienia. Silna grupa zniszczy następną farmaceutkę.I co będzie żona robiła P.Mariuszu. Następny będzie Właściciel,takie są zasady,teraz wystarczy poczekać. i