Niestety ale w tym roku nie będzie jednej stałej apteki otwartej w nocy i w dni świąteczne... Będzie stosowany system rotacyjny...
http://kurierostrowiecki.pl/2017/12/30/apteka-calodobowa-w-ostrowcu-swietokrzyskim-w-2018-roku/
Ta w Tesco to tylko żerowała na tym. Ceny kosmiczne.
Dostęp do aptek bedzie. A to najwazniejsze.
Dokładnie tak. Tam bardzo drogo było. Niektóre leki mają cenę urzędowo, ale różne witaminy, suplementy i leki bez recepty miały bardzo wysoką cenę w porównaniu z innymi aptekami.
Według mnie najtaniej jest w aptece "Nova".
Ale przynajmniej nie było problemu z dostępnością leków. DzisiAj, tj w nocy z 12 na 13 stycznia 2018 dyżur miała/ma jeszcze, apteka Ogrody nr 37 . KPINA. Brak elementarnych leków dla dzieci. to jest punkt specjalizujący się w suplementach diety . Nie wiem, co za kretyn wymyślił takie dyżury aptek, stary system był lepszy.
A ty „gościu” nie pisz bredni o żerowaniu. Żeruje to chyba choroba na twoim mózgu. Domyślam się, że skoro reklamujecie tu NOVA, to nie macie w tym żadnego celu/interesu?
Nova się nie reklamuje, bo nie ma takiej potrzeby. Jestem przewlekle chora i w moim rejonie zamieszkania tylko tam mogę dostać leki od ręki. Natomiast nie rozumiem fenomenu apteki Codziennej. Czasami ludzie stoją w długiej kolejce, a potem okazuje się że danego leku nie ma albo jednego z listy. Ceny takie jak wszędzie.
Dyżurują już apteki w nocy?
W roku 2019 wyznaczone apteki pełnia dyżury nocne ?