Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

apostazja

Ilość postów: 47 | Odsłon: 3580 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                      • Odp.: apostazja

no widzisz ta cala katolicka tolerancja :) juz wiecej mi nic nie potrzebne :) albo jest ta tolerancja wyznaniowa albo jej nie ma i brak poszanowania dla innych a tu od razu marginalizacja no wiec zauwaz ze coraz wiecej ludzi odchodzi od kosciola i daje o tym znac proste.

ChuckNorris
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ChuckuNorris, skądinąd wiemy, że masz dziewczynę katoliczkę więc może choćby ze względu na nią przestań tak bić pianę i pisać na katolików. Nie wiesz, co Cię jeszcze w życiu czeka a słowa raz wypowiedzianego nigdy nie cofniesz, nie mówiąc już o tym pisanym w sieci.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

katolicki pis pełen miłości wraz z panem rydzykiem - to jest dopiero przykład

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

Odp.: apostazja

Znowu prosze o cytat w ktorym obrazam katolikow. Ja piany nie bije ale widze brak argumentow i sie moja dziewczyna zaslaniasz.... . Na specjalne zyczenie koncze dyskusje. Nie umiem prowadzic dialogu z fanatykiem religijnym. I prosze mnie nie podpuszczac wiecej

ChuckNorris
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Co to znaczy fanatyk religijny? Jeśli już, to jestem kobietą a do fanatyzmu mi bardzo daleko. Póki co, to Ty nie masz argumentów i atakujesz, atakujesz i atakujesz zamiast wziąć dziewczynę za rękę i iść na spacer.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Wyjasnij gdzie atakuje , cytat prosze

ChuckNorris
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 40

modny temat ostatnio i widzę, że wsród młodych studentów, takich co to jeden rok pomieszkali w wiekszym mieście i chcą o sobie mówić apostatka....słowo gej, lesba juz na nikim wrażenia nie robi, więc teraz na tapecie jest apostazja.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Rośnie świadomość społeczna. Nie dziwi mnie to. Sam papież ma 10000 rzeczy do zarzucenia KK i jego "pasterzom".

Gość_Goebbels
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

Widzę, że jesteś bardzo dobrze poinformowany/poinformowana. Szkoda, że taka odwaga w wypowiedziach tylko anonimowo.

aniaost
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Coraz więcej ludzi odchodzi od Kościoła? No popatrz, jakoś nie zauważyłam, widocznie obracamy się w innych kręgach. Wiesz, ile ludzi przyjedzie 06 lipca na Stadion Narodowy na całodniowe rekolekcje wielbić Jezusa? Na chwilę obecną brakuje już miejsc, a chętni wciąż się zapisują. Stadion przez cały dzień będzie wypełniony po brzegi ludźmi i ich modlitwami. Ma się to nijak do tego, co napisałeś, a jeśli nie wierzysz, poczytaj więcej, może też pojedziesz? Na pewno byłoby to dla Ciebie ciekawe doświadczenie, może nawet się nawrócisz? http://www.jezusnastadionie.pl/

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A moze Ty sie nawrocisz , skoro ludzie sie nie odwracaja to po co to cale larum ze ateizm popularny i coraz czesciej spotykany ?? trzymaj sie jednej wersji. I powiedz mi teraz kto tu kogo do czego namawia:-) ugryz sie w jezyk :-)

ChuckNorris
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    WarszawaRemont.com
    Branża: Remonty