Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Andrzejki w PSP nr 4

Ilość postów: 75 | Odsłon: 6886 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: .

ludzie nikt nikogo nie zmusza do przyprowadzania dziecka do tej szkoły zawsze można przenieść do innej np do sióstr zakonnych podobno tam cisza spokój oraz gwarantowana nauka pokory!

Gość_aga
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: .

16:20 ale szkoła jest dla ucznia a nauczyciela jesli rzeczywiście popycha dziecko można zwolnić. Nie dla nich są te szkoły, oni nie muszą w szkole pracowac, mogą chemię wykładać w marketach. Nauczyciel niech zacznie mieć szacunek do dziecka i z daleka z łapami. Nie dziwię się, że nie ma dziś szacunku do tej grupy zawodowej, skoro nie macie go do innych i uważacie się za nie wiadomo kogo. I nikt szkoły zmieniać nie będzie, jak dzieci się przeniosą to po co tam, czy gdzie indziej nauczyciele?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ta mała, sucha sprzątaczka też krzyczy na dzieci nawet jak wydaje im obiad.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

oj jakie nieszczęśliwe te wasze dzieciaczki,wszędzie tylko krzyczą a w domach głaskają po główce

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Zgadzam się z tobą 18:23, że szkoła jest dla ucznia, a bez uczniów nie ma nauczycieli. Jednak w szkole powinny obowiązywać zasady, które przestrzegają nie tylko nauczyciele ale uczniowie i ich rodzice. Nie uwierzę, że dzieci są szarpane, popychane. Dobrze wiesz, że to skończyłoby się prokuraturą. Nie ma takiej możliwości. Po co pisać takie bzdury. Zanim kliknie się coś w klawiaturę, zastanów się. Jeśli masz problemy z jakimkolwiek nauczycielem są konkretne drogi postępowania,więc działaj. Jednak dobrze wiesz, że tego nie zrobisz bo tego w obecnej szkole nie ma.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak można oczerniać tak szkołę i do tego czwórkę. To najlepsza szkoła w mieście. Atmosfera jest rodzinna i przyjazna dla dzieci i rodziców. Z tym szarpaniem to przesada i jakiś rodzic ma ze sobą problem. Żale wyciągać na forum. Dlaczego nie podszedłeś do pani dyrektor i nie powiedziałeś, że Ci się to nie podoba? Ta kobieta jest naprawdę komunikatywna. Mogłeś zasugerować a ona by Ci napewno wyjaśniła.

U rodziców zrobiła się jakaś dziwna maniera: tup nóżką i każdy ma tańczyć jak rodzic zagra. Ciągłe wymagania tylko od kogoś a nie od siebie, straszenie policją lub rzecznikiem lub samym diabłem Iwanem. Zmieńcie siebie a dopiero innych a po to Wam Bozia dała język, rozum i uszy abyście się mogli komunikować ze światem. Człowiek na pozimie, to idzie do władzy szkoły i przedstawia problem. Myśle, że to wcale tak nie wyglądało tylko jakiś rodzic leczy swoje chore ambicje i pewnie do końca nie wie jak to było, bo pewnie nie widział a ktoś mu powiedział, że tamten powiedział...

Dodam, że jestem rodzicem dziecka które uczęszcza do tej szkoły od kilku lat i mimo, że adres zamieszkania nam się zmienił to moje dziecko chce chodzić do tej i tylko tej szkoły. Ja zostawiając go tam mam pewność, że jest bezpieczne.

Gość_rodzic
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

15:35 jest nauczycielka, która szarpie dzieci, ale mojego nie ruszyła, stawia pewnie uwagi za stawanie w obronie koleżanki. Nie sprawdzam tych uwag ale wiem, że ma. Nic nie zrobisz a jak coś zrobisz to dziecko musisz ze szkoły zabrać. Teksty "i tak nic z ciebie nie wyrośnie" też się zdarzały, ale to są jednostki a ja wyżyłam się ogólnie i wstyd mi za to. Miałyśmy do czynienia z nauczycielką, która wyzywała dzieci i ogólnie była koszmarem w dosłownym tego słowa znaczeniu ale później zastąpiła ją wspaniała nauczycielka. Jest nauczycielka w-fu, która stawia 1(są nawet dzieci zagrożone z w-f podobno i w poprzedniej szkole też nauczycielce coś się mieszało, klęła na lekcjach) ale nauczyciel u drugiego dziecka jest super i dziecko dzięki niemu uwielbia w-f i ma same 5 i 6, tam nie ma 3. Tak jak nauczyciele uogólniają tak i ja zrobiłam, a wiem, że to nie fair. Jest mi wstyd, ale powinniśmy pisać po nazwiskach a nie ogólnikami, wtedy nie będziemy się bali gróźb, że ktoś zgłosi nas na prokuraturę. Ja piszę tylko o tych złych nauczycielach i tylko ze szkoły moich dzieci a wyszło ogólne obsmarowywanie. Przepraszam, przyznaję się, że to głupie i wstyd mi.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Uzupełnię, ja pisałam 16:50, nie chodzi mi absolutnie o 4 choć na początku pomyliłam szkoły. Mam dzieci w innej szkole a w rodzinną atmosferę w żadnej szkole już nie wierzę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

rodzinna atmosfera i czwórka .... szczególnie wprowadza ją Pani dyrektor - umrę ze śmiechu. Tez byłam na Andrzejkach i poperam tego kto założył ten wątek, Zreszta mam inne pytanie - czy dyrektor szkoły może miec wychowawstwo i godziny nadliczbowe, z tego co sie orientuję to dyrektorzy maja chyba mniej godzin, nie wiem ile, ale mniej, a dzieci z tej klasy maja dzięki temu 4 nauczycieli - nauczanie początkowe 2 , ang, religia... cos chyba nie jest tak

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ooo a to ciekawostka

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Dyrektor szkoły nie powinien mieć wychowawstwa ,godziny nadliczbowe może mieć jak nie ma nauczyciela i nie ma kto zastąpić,ale pracując od 8 do 15 nie przychodzi poza swoimi godzinami ,ale to różnie bywa ....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

22:18 a czy zastępca dyrektora może mieć godziny nadliczbowe?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

pracujecie ze sobą i kablujecie na siebie,wstyd

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę