ludzie litości bo jeśli tak dłużej będzie to ją ukamieniujecie
Litości? Jeśli to jest prawda i nie można wyjśc do wc to nie jest normalne, to znęcanie się nad dziećmi a jeśli do tego szarpią dzieci, to gdzie są głupi rodzice? Co musi się stać, żeby zareagowali na krzywdę dziecka?
te dzieci to mają krzywdę w swoich domach od matki i ojca a nie od nauczycieli którzy jeszcze im pomagają
17:05 pomagaja? Szarpiąc pomagają? Nie pozwalając wyjśc do wc pomagają? Nie ośmieszaj się. Już ja dziś widze tych nauczycieli. Moje dziecko przeżyło traumę przez nauczycielkę, która popychała, szarpała, wyzywała, dziś kolejna popycha te dzieci, których nie lubi a nie lubi większości. Nauczyciel i pomoc... ŻAŁOSNA jesteś. Podejrzewam, ze jesteś nauczycielką. Rodzic patrzy w dziecko, nie może klapsa dać a jakiś nieudacznik popycha i szarpie, bo mu się coś w życiu nie udało. Rodzice są cierpliwi ale do czasu wszystko.
Mam w tej szkole dzieci , które przeszły z Sienkiewicza, jestem zadowolony ze szkoły i dyrekcji,jak ci się coś nie podoba to przepisz swoje do innej szkoły, a nie wyżywasz się na nauczycielach . Nigdzie w szkole im nie będzie dobrze z taką matką lub ojcem
Święta prawda gościu z 17 05 tak to jest jak dzieci wychowują rodziców a nie rodzice dzieci role zupełnie się odmieniły.
a ktore te nauczycielki w tej szkole tak szarpia bo moje dziecki chodzi do 1klasy i jest zachwycone pania
18:45 a szarpanie dzieci jest ok? Zabronienie skorzystania z wc? To sprawa dla kuratorium i dobry rodzic nigdy tego nie podaruje. Już za dużo tego.
19:26 nie zapomnij skontaktować się ,wytrzymasz do poniedziałku?
zawału dostaniesz kobieto
Jak widziałes trzeba bylo reagować, a nie specjalnie rozstrzasac wątek. Jak nie reagowałeś to akceptowałes takie zachowanie. Teraz anonimowo zgrywasz bohatera, a innych ocerniasz
I dodam, ze swoje dzieci popychaj, to dzieci nauczycieli często są słabsze a mają6 i 5, są dokuczliwe a inne cierpią. Są niewychowane ale to się zamiata pod dywan. Swoje wychowuj a nasze ucz, jeśli cokolwiek umiesz i nie obrażaj rodziców, bo jestem zdeterminowana i mogę cię pozwać do sącu, którym wy wiecznie straszycie a tematów o was mnóstwo i 90% negatywnych opinii.
Podobno już niedługo mają się wziąć za rodziców źle wychowujących swoje dzieci i nie interesujących się nimi.
18:51 ale takich rodziców jest? 10-20% a nauczycieli, których zaczniemy zgłaszać pewnie z 60% a niestety bicie, popychanie jest karalne a Pis akurat się prędzej weźmie za tych nauczycieli z przypadku. Tak więc rodzice, Ci normalni rodzice wiadomo są spokojni a wy niestety być nie możecie. Coś z naszymi szkołami dziś nie tak i nauczyciele niech sie boją o to, że za nich się wezmą zarówno jako nauczycieli jak i rodziców. Bo tacy szarpiący, popychający, obrażajacy robią to samo swoim dzieciom niestety.
Wzruszyła mnie pana historia,będą przeprosiny w prasie czy na kartę pan tak jedzie?.
dzisiaj dzieciaki za dużo sobie pozwalają w stosunku do nauczycieli ale to wina tylko i wyłącznie tych rodziców,myślę,że w końcu będą kary na takie dzieci jak dawniej np wydaleniem ze szkoły itp,do czego to podobne żeby dzieciak aż tak mógł sobie pozwolić,on ma się uczyć i wykonywać polecenia a jak nie to niech mama zatrudni prywatnego korepetytora ,kopią,wyzywają,plują,pyskują,i to jest wychowanie
13:20 tak jest u niektórych nauczycieli. Moje dziecko czasem opowiada, ale sa i tacy, których dzieciaki szanują i nie przeszkodzą w prowadzeniu lekcji. No i o dziwo dzieci nauczycieli nie są lepsze a często nawet zdarzają się przypadki, że są gorsze. Nauczyciele powinni być przygotowane do pracy z dziećmi. Po co ta pedagogika niby, dla zabicia czasu? A póki co nauczyciel nic za darmo nie robi a piszecie o jakichś korepetytorach. Bywa, że to nauczyciel szarpie, popycha, używa wulgaryzmów i cóż, tak to jest, że dzieci traktują niektórych nauczycieli jak rówieśników. Jakoś są i tacy, których nawet ci straszni degeneraci uczący się w gimnazjach szanują.