pani Agatowska była i jest dobrym dyrektorem, skoro nie wypuszczała z sali to widocznie miała powód, bo dzieci pod pretekstem ubikacji wychodzą zupełnie w innym celu,najpierw radzę się dowiedzieć prawdy a potem pisać,widocznie jeszcze ktoś nie może zboleć wyboru władz na dyrektora szkoły i wymyśla problemy szkolne,skoro nauczyciele szarpią dzieci to zgłoś do dyrektorki lub władz,a jak krzyczą to pewnie nie bez powodu,tylko dziecko nie reaguje na polecenia n-la , jest opryskliwe i dokucza
Byłem , widziałem, oczywiście że chodziło o bezpieczeństwo dzieci. Wypisujesz głupoty o płaczu dzieci. Płacz byłby dopiero gdyby coś się stało. Próbujesz ewidentne załatwić jakieś własne porachunki i animozje, bo tak oddanej nauczycielki i dyrektorki jak p. Agatowska naprawdę trudno szukać. Dziwne że dzieci bardzo lubią p. Agatowską i większość nauczycieli . Oczywiście jeśli się zachowują tak jak powinny się w szkole zachować a tu dużo można by niektórym zarzucić.
Zawsze znajda sie przy dupasy pani dyrektor to widać w szkole, a w czym taka dobra jest ze każe rodzicom wszystko do szkoły kupowac wstyd mi naprawdę, a gdzie ma kase co dostała z urzędu, zeby rodzice kupowały rolety do klas co za gospodarny dyrektor, powinni przyjechac z kuratorium i zobaczyc jakie maja dzieci ławki i krzesła w 2 klasach wstyd i hańba
a ktore te nauczycielki w tej szkole tak szarpia bo moje dziecki chodzi do 1klasy i jest zachwycone pania
16:20 ale szkoła jest dla ucznia a nauczyciela jesli rzeczywiście popycha dziecko można zwolnić. Nie dla nich są te szkoły, oni nie muszą w szkole pracowac, mogą chemię wykładać w marketach. Nauczyciel niech zacznie mieć szacunek do dziecka i z daleka z łapami. Nie dziwię się, że nie ma dziś szacunku do tej grupy zawodowej, skoro nie macie go do innych i uważacie się za nie wiadomo kogo. I nikt szkoły zmieniać nie będzie, jak dzieci się przeniosą to po co tam, czy gdzie indziej nauczyciele?
16:31 a na pewno piszemy tak. bronisz szkoły, oskarżasz o kłamstwo a nie sądzę aby ktoś zmyślał, taka pani dyrektor może spokojne sprawdzić kto to pisał. no chyba, że to prawda to... nie mam dzieci w 4 ale nauczyciele nie są tacy kryształowi. każdy ma prawo do swojej opinii.
rodzinnej atmosfery to w domu nie masz
20:39 kobieto idź się leczyć
Nauczyciele niech nie srają, bo są duzi, a dzieci nie paują aż tak nieuku.