Małe sprostowanie, w sobotę w restauracji Regasa, odbywa się impreza zamknięta, więc powyższy post pozbawiony jest jakiejkolwiek logiki.
Interesuje mnie tania zabawa w Andrzejki.Proszę podać gzie i jakie ceny!
Moim zdaniem zespół budżetowy to taki który gra za małe pieniądze cały rok ale systematycznie, wiem że systematycznie dlatego bo lubie potańczyć i odwiedziłem z moją partnerką prawie wszystkie jak nie wszystkie lokale z dancingami w naszym mieście i zawsze te same twarze na scenie, bedac zaś na dwóch weselach w tym roku na których grały zespoły z Ostrowca byłem z partnerką mile zaskoczony poziomem muzycznym jaki prezentowały i jakiego brakuje w lokalach z dacingiem, nie twierdze że grac nie umieją jednak muszą grać za małe pieniądze i może im się nie chce poza tym nie dysponują zawodowym sprzętem co sprowadza taki zespół do miana ,,budżetowego'' czli takiego na którego usługi nie wydaje się dużych pieniędzy, jeżeli kogoś niechcący uraziłem to przepraszam bo określając w ten sposób zespół miałem na myśli tylko stricte finansową stronę opraw muzycznych w tkzw. potocznie ,,knajpach'' która prowadzi do takiego a nie innego poziomu usługi oprawy muzycznej,
W Perspektywach jest 90 zl od osoby z 3 gorącymi daniami i alkoholem lub 10 zł sam wstęp bez jedzenia - gra zespół i dj
Witam słyszeliscie o barze Słoneczko podobno gra tam zespół Rewers czy ktos z Was tam był i moze cos na ten temat powiedziec?
To jest bardzo malutki lokal ten bar Słoneczko
Dziś jest czwartek jutro zaczyna się weekend i gdzie tu się wybrać by się zabawić ,gdzie są wolne miejsca???????
Andrzejki nie powinny być w nocy z 29 na 30 listopada?
Jeżeli dzisiaj to teoretycznie to do 24-tej i po zabawie
Jakie macie plany na sylwka
i jak andrzejki w werandzie extra?