Jeśli chciała Pani, żeby było elegancko, to należało zorganizować tę uroczystość w restauracji. Termosy są używane przez wszystkie firmy cateringowe, bo niby jak dostarczyć gorące potrawy na miejsce? Trzeba było zapewnić odpowiednie zaplecze dla tej uroczystości i wówczas pewnie nie oglądałaby Pani termosów. A jeśli strój pracowników firm cateringowych jest zbyt mało elegancki, to proszę zakasać rękawki i samodzielnie obsłużyć gości. Z pewnością była Pani wystrojona adekwatnie do okazji:) Ja korzystałam z usług tej firmy i z pewnością skorzystam jeszcze raz.
a gdzie ten catering w ogóle jest?
wyjaśnijcie mi jak to sie stało ,ze firma która wygrała przetarg ogłoszony przez MOPS (więc dla osób korzystających ze wsparcia tej instytucji) obsługuje stołówki dla wszystkich dzieci
To nie jest przypadek.W szkolnych stołówkach żywią się dzieci korzystające z pomocy MOPS i takie, których rodzice sami płacą za obiady. Jak sobie wyobrażacie sytuację zróżnicowanych obiadów w szkole? Jedne dzieci będą jadły zupę jarzynową,a inne kotleta? A może obiady w szkole wydawać na różnych przerwach - dla lepszych i gorszych dzieci? Miałam okazje być na leczeniu sanatoryjnym, gdzie było zróżnicowane jedzenie - inne dla tych co sam płacili za wszystko i inne dla tych, co mieli skierowania z NFZ. Uwierzcie mi, nikomu nie smakowało takie rozwiązanie.