Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Alternatywa 5 - katering

Ilość postów: 25 | Odsłon: 2985 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Arternatywa 5 Katering

Jeśli chciała Pani, żeby było elegancko, to należało zorganizować tę uroczystość w restauracji. Termosy są używane przez wszystkie firmy cateringowe, bo niby jak dostarczyć gorące potrawy na miejsce? Trzeba było zapewnić odpowiednie zaplecze dla tej uroczystości i wówczas pewnie nie oglądałaby Pani termosów. A jeśli strój pracowników firm cateringowych jest zbyt mało elegancki, to proszę zakasać rękawki i samodzielnie obsłużyć gości. Z pewnością była Pani wystrojona adekwatnie do okazji:) Ja korzystałam z usług tej firmy i z pewnością skorzystam jeszcze raz.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: Alternatywa 5 - katering

a gdzie ten catering w ogóle jest?

Gość_ciekawy
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Alternatywa 5 - katering

wyjaśnijcie mi jak to sie stało ,ze firma która wygrała przetarg ogłoszony przez MOPS (więc dla osób korzystających ze wsparcia tej instytucji) obsługuje stołówki dla wszystkich dzieci

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

proste "ręka ręke myje"

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

czysty przypadek, jak zwykle, prawda?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To nie jest przypadek.W szkolnych stołówkach żywią się dzieci korzystające z pomocy MOPS i takie, których rodzice sami płacą za obiady. Jak sobie wyobrażacie sytuację zróżnicowanych obiadów w szkole? Jedne dzieci będą jadły zupę jarzynową,a inne kotleta? A może obiady w szkole wydawać na różnych przerwach - dla lepszych i gorszych dzieci? Miałam okazje być na leczeniu sanatoryjnym, gdzie było zróżnicowane jedzenie - inne dla tych co sam płacili za wszystko i inne dla tych, co mieli skierowania z NFZ. Uwierzcie mi, nikomu nie smakowało takie rozwiązanie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -