To fajna firma mają wiele zamówień wożą jedzenie do szkół a nawet do szpitala ;)
Można podawać. Należy tylko zwrócić uwagę na sklad. Parówki w cenie poniżej ~10zł/kg nie mają za ciekawych składników. Niestety cena jest jakimś wyznacznikiem, bo kg nie może być tańszy od surowego mięsa w skupie.
pewnie parówki po 4,99 z Tesco
ja takie parówki swojemu psu kupuje (tansze jak karma) a i tez mam wyrzuty sumienia
za tą reklame to dostaniesz gar zupy za darmo pewnie,stołówka w szkole jest pewniejsza niż katering,nikt mi nie wmówi że tak nie jest,ja swoje wiem
Jeśli chciała Pani, żeby było elegancko, to należało zorganizować tę uroczystość w restauracji. Termosy są używane przez wszystkie firmy cateringowe, bo niby jak dostarczyć gorące potrawy na miejsce? Trzeba było zapewnić odpowiednie zaplecze dla tej uroczystości i wówczas pewnie nie oglądałaby Pani termosów. A jeśli strój pracowników firm cateringowych jest zbyt mało elegancki, to proszę zakasać rękawki i samodzielnie obsłużyć gości. Z pewnością była Pani wystrojona adekwatnie do okazji:) Ja korzystałam z usług tej firmy i z pewnością skorzystam jeszcze raz.
wszystko wyjdzie w nastepnych wyborach
czysty przypadek, jak zwykle, prawda?