To fajna firma mają wiele zamówień wożą jedzenie do szkół a nawet do szpitala ;)
"Bardzo fajna", ostatnio w szkole nr 1 podano dzieciom kapuśniak z parówką w folii a na deser słodki pączek !!!
Na pytanie rodziców właścicielka odpowiedziała, że ona tego nie podaje i zapytała czy ona ma dzieciom obierać te parówki? Pełen profesjonalizm w żywieniu dzieci. Poza tym w menu miało być coś innego np. 27 stycznia miała być pomidorowa a tu nagle łazanki.
No jest to jakaś Alternatywa zamiast obiadów które były. Bo my jesteśmy tylko mieszkańcami miasta i można z nami wszystko i wszystko nam wmówić ale Panie Prezydencie Czas pana ocenimy przy następnych wyborach
jednym słowem zdrowo karmią nasze dzieci,nie ma co!!!a podobno zamiana stołówek szkolnych na katering miała być dla dobra dzieci...
robcie se sami zarcie dla dzieci w termosach a nie narzekacie
Nie można w ten sposób radzić żeby sami rodzice robili w termosach.Skoro nie może być stołówek w szkole to niech będzie catering z prawdziwego zdarzenia.Ale te panie może nieźle gotują jednak muszą się jeszcze wiele nauczyć.Gotować smacznie to jedno a odpowiednia dekoracja potraw i stołów oraz strój i higiena to wymóg konieczny do spełnienia w dzisiejszych czasach.Inaczej nie wyrobimy u dzieci właściwych nawyków żywieniowych.W Ostrowcu są inne,doświadczone firmy cateringowe.
Parówek to się w ogóle nie powinno dzieciom podawać,zwłaszcza na obiad.
gościu z 20.29 jak ci nie pasuje to karm swoje dzieci sam, co za problem?
Można podawać. Należy tylko zwrócić uwagę na sklad. Parówki w cenie poniżej ~10zł/kg nie mają za ciekawych składników. Niestety cena jest jakimś wyznacznikiem, bo kg nie może być tańszy od surowego mięsa w skupie.
znaczy się dla budżetu gminy dobra
27 stycznia to miała być ryba z ziemniakami i surówką a zamiana nastąpiła dzień wcześniej jeśli już tak szczegółowa jest osoba pisząca.Ja nie widzę problemu jak nie pasuję to wypisać pociechę z obiadów.Jak narazie dzieci nie narzekają na jedzenie.Zawsze komuś coś nie będzie pasowało ale jak chodziło zeby isć i walczyć o pozostawienie stołówek to malutka garstka walczyła o nie.Więc nie rozumiem teraz żali.Najlepiej siedzieć w domu a potem tylko narzekać.
pewnie parówki po 4,99 z Tesco
ja takie parówki swojemu psu kupuje (tansze jak karma) a i tez mam wyrzuty sumienia
Kiedyś zamówiłam catering na uroczystość z udziałem władz i przedstawiciela MEN. Chciałam,żeby było elegancko. To, co zobaczyłam ścięło mnie z nóg. Pani właścicielka w burym swetrze nalewająca przy gościach chochlą z termosu stojącego na podłodze niby-Strogonowa. Porażka!!! Szczerze odradzam
za tą reklame to dostaniesz gar zupy za darmo pewnie,stołówka w szkole jest pewniejsza niż katering,nikt mi nie wmówi że tak nie jest,ja swoje wiem