Wprowadzili nowa technologie do pilki noznej i juz swiatowe druzyny okazuja sie byc slabe.
No to nie jesteśmy sami, odpadamy w doborowym towarzystwie, w końcu to mistrzowie :)))
Brawo Korea!!! Będę im dalej kibicować :D
Urrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super, Niemcurki sie nie spodziewali, w koncu mieli przejechac ,,walcem'' po Korei,a tu szok, BRAWO KOREA, BRAWO!!!
Jak Senegal po Polsce. Teraz mi już nie szkoda bo skośnookie też sunsiada dojechali, pracodawce i złodzieja w jednym.
Brakowalo typowej 9, byli nieskuteczni bo powinni ten mecz wygrac 3 bramkami a jednak przegrali. Po prostu zagrali slabo, ogolnie 7 z 10 meczow by wygrali. Nie ma co porownywac polakow bo nasi stracili szanse po 2 spotkaniu a niemcy w kazdym meczu dominowali, udalo sie rzutem na tasme ze szwedami ale nie z korea. Wydaje mi sie ze gdyby niemcy w skladzie mieli takiego lewego to mogli by zdobyc mistrzostwo.
Jak to mówią "nie smiej się bratku z cudzego upadku". A tak z Polaków szydzili w prasie niemieckiej, to teraz mają szanse szydzić ze swoich.
No widzisz AntyNwo - zamiast trzymać dwie sroki za jeden ogon, trzeba było pilnować tylko zakładów bukmacherskich.
Wspaniała wiadomość! Co na to krysia janda i janusz lewandowski?! Wielki szacunek dla koreańczyków
spokojnie, odbiłem na over 2.0 bo miałem takie przeczucie