A jak przejazd przez Radom w Kierunku Warszawy dziś i jutro wygląda?
I jak się Wam, podobało? Jak dla mnie to super.Organizcja o wiele lepsza niż 2 lata temu, nagłosnienie było ok.No i same pokazy , coś fantastycznego.:)
Ja się wybieram jutro i liczę na świetne widowisko :)
Pytanie z innej beczki :P Było tam piwko? :D Ewentualnie czy można przemycić ten trunek? :)
Powiedz kolego gdzie najlepiej szukać parkingu.
Pod realem- bezpłatnie, miejsca są i do tego monitorowany. Byłem dziś i bez kłopotu- w innych miejscach parking płatny 15-20 zł.
ja również wybieram się jutro:)
Było super.
najlepiej to jechać w piątek mieli próby i to wszystko już widziałem a wy się pchajcie w korkach i płaście kase --hahhha
Byłem dzisiaj i było fenomenalnie! Polecam!!! Drogo, ale warto, w końcu pokazy są tylko co 2 lata. A korki da się przeżyć- coś za coś.
no nie wiem czy to takie smieszne...stać i się przyglać owszem można ale fajnie jest wiedzieć skąd załoga , jaki samolot , nazewnictwo i wiele innych ciekawostek lotniczych. Fajnie też widzieć jak stratują i lądują, jak paradują po lądowaniu , jak piloci pozdrawiają publiczność i móc pozdrowić pilotów. Wspomne też o wystawach statycznych oraz o możliwości spotkania z ciekawymi ludzimi np.gen.Hermaszewski. Air show drogi gościu z 22.53 to nie tylko wrażenia wizualne.
Genialne show Francuzów
ile sie placi za wstep na pokazy lotnicze???:)
prosze napisac jak najszybciaj bo sie chce wybrac
strasznie drogo krzyczy radom
i włochów z zabawny komentatorem.
No i po pokazach, na szczęście bardzo udanych :) W tym roku rzeczywiście organizacja była na medal, nie trzeba było się tłoczyć przy kasach biletowych ani przy wejściu. Catering tak duży że nie wiadomo było na co się zdecydować, choć ceny niskie nie były, no ale tak to już jest na takich imprezach. Grunt że cały show był super i piwko było zimne :) Szkoda tylko że ruscy się zbiesili i nie było żadnego SU. Trochę honor uratowali nasi piloci i polatali na MIGach 29. Ale za to był AWAX! Jak ktoś widział jak startuje ten "maluszek" z talerzem na plecach to wie że taki widok będzie długo pamiętał :) Mam nadzieję że za dwa lata impreza będzie jeszcze bardziej udana bo mam zamiar wybrać się kolejny już czwarty raz, a Wy?