Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Air Show Radom 2011 - kto się wybiera na pokazy lotnicze?

Ilość postów: 35 | Odsłon: 4426 | Najnowszy post
  • Air Show Radom 2011 - kto się wybiera na pokazy lotnicze?

Ilu ostrowiaków pojedzie w ten weekend do Radomia obejrzeć latające maszynki? Ja tam jadę, zawsze jestem. Szkoda tylko że w tym roku licho co będzie samolotów zza wschodniej granicy, np rosjanie odmówili całkowicie a miał być super samolot SU 34, naprawdę szkoda. Mam nadzieję że i tak będzie czym oko nacieszyć :)

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Air Show Radom 2011 - kto się wybiera na pokazy lotnicze?

1235 osób pojedzie hihihi,ja byłem kilka lat temu to wróciłem bez radia samochodowego(ostał mi się panel,a nowe było)i tylnej półki z głośnikami sony x-plod czy jakoś tak,kosztował mnie ten wyjazd nie licząc biletu jakieś 8oo zł,a niebyło mnie dosłownie 2 godz.,stałem w uliczce przed rondem po prawej stronie przy głównej ulicy,mnóstwo ludzi tamtędy szło bo to skrócik do lotniska,i nikt nie zauwazył jak goście wyrywali półke a była zdrowo dokręcona,a w tym roku jak zwykle jade,warto

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Air Show Radom 2011 - kto się wybiera na pokazy lotnicze?

Ja się wybieram z rodziną, kamerą, aparatem i oby tylko pogoda była bo zamierzam tam spędzić czas do późnego popołudnia!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Tez mysle zeby sie wybrac i chetnie poslucham jakis wskazowek osob ktore juz tam byly.

teoost
      Zgłoś
      Odpowiedz

ok - znalazlem strone na ten temat -http://www.airshow.sp.mil.pl/

Czy w sobote i niedziele jest to samo ?

teoost
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja jadę. Byłam 2 lata temu ,niestety nie udało sie bo ok poludnia rozbili sie biarusini. I przerwano pokazy. Co o parkowania, my parkowalismy przy tym wiekim markiecie co jest zaraz za rodnem w lewo.Chyba tam bezpiecznie bo na parkingach sa kamery.Spory kawałek trzeba było przejśc o lotniska i chyba z gozine zeszlo na wejście , luzie szli jeden przy drugim jak o oświęcimia. Organizatorzy zapewniają jednak ,że w tym roku ma to być jakoś rozwiazane. No i trzeba o jakiej 8 wyjechac z ostrowca bo od 10 juz sie zaczyna.Pomimo tych wszystkich trudności i tak jadę bo warto:)

menka64
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

ps.pokazy są dwa dni i w każdym dniu jest to samo.

menka64
          Zgłoś
          Odpowiedz

w tym roku bilety można kupić przez internet, więc nie trzeba stać w kilkuset metrowej kolejce.

http://www.ebilet.pl/szukaj.php?t=t&tid=7667

Bilet można wydrukować sobie w domu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

menka64,jakie to samo?co ty gadasz?znajdź sobie harmonogram pokazów to się przekonasz że sie mylisz

Gość_ryniu
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ryniu , Menka ma rację .

Gość_obrońca
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Jasne zawsze tam jestem.

tomtom289
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ktoś zna plan występów bo chcę jechać na 1 dzień i nie wiem na który ?

Na stronie nic nie pisze

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja nie jade bo tam bracia ze wschodu zawsze nisko latają. A mam zamiar w przyszłości jescze zasadzić drzewo, bo syna już zrobiłem ..... no i chałupa też już stoi. Dziękuję za uwagę i wracam na swoje pole .

Gość_turbodyno jan
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja też uważam , że to impreza zbyt dużego ryzyka , a chciałbym jeszcze pożyć .

Moim zdaniem to powinno być tylko zwiedzanie samolotów , bez lotów i akrobacji .

Gość_wily
            Zgłoś
            Odpowiedz

O wiele większe ryzyko jest wsiadając w samochód i ruszając w nasz piękny kraj super nowoczesnymi asfaltówkami pełnymi niewyspanymi ścigającymi się z czasem tirowcami i innych wariatów drogowych:) Prędzej można tak zejść z tego świata niż na takich pokazach. No a jak już ktoś aż tak bardzo się boi to nie musi podchodzić do pasa startowego gdzie odbywają się loty tylko może stać sobie i z "bezpiecznej" odległości z daleka oglądać pokazy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

No masz rację co do samochodów itp , ale proszę cię nie rozśmieszaj mnie i nie mów mi , że gdziekolwiek na pokazach lotniczych masz jak to sam nazwałeś "bezpieczne miejsce i odległość"

Gość_wily
                Zgłoś
                Odpowiedz

kto chce ten jedzie kto nie chce nie jedzie.Zupełnie nie rozumiem , wypowiedzi ,że nie powinno byc pokazów lotów i akrobacji !

menka64
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

My parkujemy przy M1,notabene pełno tam ludzi z fotelami i stamtad tez oglądają,tylko jak samoloty leca nad miastem to alarmy aut wyja niemiłosiernie i hałas taki że hej no i łatwo o stłuczke bo kierowcy gapia się w niebo widzac samolot zamiast na droge ,nam tak ktos wjechał w tył

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę