Pani dyrektor wie o wszystkich sprawach drażliwych a i tak z tym nic nie robi , bo liczy się tylko status danego rodzica . nawet sprawowanie się tylko obniża ze wzorowego na b.dobre za wybryki ale cóż jak tatuś biz...n mamusia rad...na
Krysia, olej. Nauczyciele gdzieś muszą dać ujście swoi frustracjom. Mnie tam jakaś ocena nie martwi. Dziecko madrzejsze często od nauczyciela i da sobie radę a oceny?? A niech się cieszy jakiś..
Dodam, że jedna nauczycielka mojej córce podniosła z 5 na 6, a nie zasłużyła na 6 na pewno. Mam librusa a i córka mówiła, ze chyba za ładne oczy. No ale nauczycielka widziała, ze córka ma dobre stopnie i podniosła jej, może dlatego,żeby te groszowe stypendium dostała? Nie wiem. Inna ze średniej 4,1 postawić 4 nie chciała, a przedmiot oczywiście z tych mega ambitnych... Czyli zbędnych jak muzyka i w-f, religia.
ale to chyba nie w psp1 bo tam jest vulcan nie librus.
Nie psp 1. To chwalone pg.
W PSP 1 wszyscy maja 6. Moja córka nie skończyła książki. Zostało 3/4 do przerobienia ale oglądali filmy przez tydzień. Pani powiedziała, że kto chce sam sobie zrobi w domu co to za szkoła . Żal pęka mi serce. Dodam, że 4 lata ang na marne. 6 uważam niezasluzone. Kto dopuszcza tych pracowników do lekcji! !!
Bo panie nauczycielki ... już czekały na wakacje !
Teraz w szkołach ważne są imprezy, zabawy itd.
Czy to normalne, żeby gimnazjum kończyć balem !?
To wina szkoły, bo o tym decyduje dyrekcja, nie rodzice. Nikt mi nie powie, że to jest usprawiedliwienie, bo dzieci tak chciały czy rodzice. To są dzieci i powinny się skupiać na nauce, a nie cały tydzień na piatkowym balu.
A jak zakończył się bal w gimnazjum nr 3 na Os. Słonecznym ................. ?
Bez komentarza.
Chcą rodzice i młodzież. Bal nie musi się odbyć.
Nauczyciele robią co chcą . Zamiast uczyć malują pazurki i siedzą na fb. Żenada . Ale na szczęście dla niektórych nue będzie etatów bo rodzice nie życzą sobie takich nauczycieli. A inni rezygnują ze szkoły . No cóż