Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1

Pani dyrektor wie o wszystkich sprawach drażliwych a i tak z tym nic nie robi , bo liczy się tylko status danego rodzica . nawet sprawowanie się tylko obniża ze wzorowego na b.dobre za wybryki ale cóż jak tatuś biz...n mamusia rad...na

Gość_xxx
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 447

Odp.: Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1

Krysia, olej. Nauczyciele gdzieś muszą dać ujście swoi frustracjom. Mnie tam jakaś ocena nie martwi. Dziecko madrzejsze często od nauczyciela i da sobie radę a oceny?? A niech się cieszy jakiś..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dodam, że jedna nauczycielka mojej córce podniosła z 5 na 6, a nie zasłużyła na 6 na pewno. Mam librusa a i córka mówiła, ze chyba za ładne oczy. No ale nauczycielka widziała, ze córka ma dobre stopnie i podniosła jej, może dlatego,żeby te groszowe stypendium dostała? Nie wiem. Inna ze średniej 4,1 postawić 4 nie chciała, a przedmiot oczywiście z tych mega ambitnych... Czyli zbędnych jak muzyka i w-f, religia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale to chyba nie w psp1 bo tam jest vulcan nie librus.

Gość_on
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie psp 1. To chwalone pg.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 452

Odp.: Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1

W PSP 1 wszyscy maja 6. Moja córka nie skończyła książki. Zostało 3/4 do przerobienia ale oglądali filmy przez tydzień. Pani powiedziała, że kto chce sam sobie zrobi w domu co to za szkoła . Żal pęka mi serce. Dodam, że 4 lata ang na marne. 6 uważam niezasluzone. Kto dopuszcza tych pracowników do lekcji! !!

Gość_ewa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bo panie nauczycielki ... już czekały na wakacje !

Teraz w szkołach ważne są imprezy, zabawy itd.

Czy to normalne, żeby gimnazjum kończyć balem !?

To wina szkoły, bo o tym decyduje dyrekcja, nie rodzice. Nikt mi nie powie, że to jest usprawiedliwienie, bo dzieci tak chciały czy rodzice. To są dzieci i powinny się skupiać na nauce, a nie cały tydzień na piatkowym balu.

A jak zakończył się bal w gimnazjum nr 3 na Os. Słonecznym ................. ?

Bez komentarza.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Chcą rodzice i młodzież. Bal nie musi się odbyć.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nauczyciele robią co chcą . Zamiast uczyć malują pazurki i siedzą na fb. Żenada . Ale na szczęście dla niektórych nue będzie etatów bo rodzice nie życzą sobie takich nauczycieli. A inni rezygnują ze szkoły . No cóż

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 192022
Przejdź do strony nr
30 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -