Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1”.
                        • Odp.: Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1

Muszę to sobie wszystko pookładać. Teraz nie jest za dobrze, ale to się da zmienić.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trzymam kciuki. Efekt pozytywny - szkoła jest dla uczniów, nie dla nauczycieli. Na pierwszym miejscu dobro dziecka, nie rywalizacja w typie wyscigu szczurów. Pogoń za mianem najlepszej ne wyszedł na dobre. Tisze budesz dalsze zaedesz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkoła będzie miała nową dyrekcję, konkurs w rok po tej sprawie został rozpisany i na dniach będą znane wyniki.

Gość_gościu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dyrektor nowy problem został

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 417

Odp.: Afera - zakończenie roku szkolnego szóstoklasistów w PSP nr 1

Virtualna polska wprowadziła ciekawą usługę - GLOCAL!

Już teraz możesz zlokalizować inną osobę. Wejdź na tą stronę:

http://fw.pl/gps

Wystarczy, że podasz jej numer telefonu, a otrzymasz informację o jej dokładnej lokalizacji i zobaczysz dokładnie na mapie gdzie teraz jest!

Gość_Monika
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ile ci płacą za wpisywanie reklamy glocal w kazdegoposta

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nic nie zmieniło się w tej szkole . 23 maja odbył się konkurs przyrodniczy w którym wzięły udział wszystkie podstawówki ostrowiec kie, oprócz PSP 1. Żadna nauczycielka nie miała czasu przygotować dzieci do konkursu. Gratulacje dla innych szkół!!!

Gość_ewa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No cóż. Rodzice powinni przejrzeć na oczy.

Gość_edek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

popieram!

To co dzieje sie w tej szkole powinno sie nagłasniać!

Dyrekcja sie zmieniła, ale problem z faworyzowaniem dzieci pozostał!

Gość_rodzic
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlatego ja swojego dziecka tam nie posłałem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 436

to się przyzwyczaj,szkoda ci że nie twoje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Uczciwość ponad układy!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Troje moich dzieci chodziło do SP 1. Bardzo ciepło i z rozrzewnieniem wspominają tą szkołę. Świetna opieka, przyjacielscy i kulturalni nauczyciele, robiący co do nich należy.

Gość_matka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 439

13:38 moje dzieci chodzą do innej szkoły w Ostrowcu i uwierz mi, że też jest tak, ze faworyzują dzieci, które lubią. Oczywiście dzieci nauczycieli są genialni, to logiczne, prawda? No, ale nawet głupi w-f jest problemem bo nauczycielki lubią dokuczyć. Najlepiej się nie przejmować, a jak dziecko inteligentne to sobie da radę w życiu no i może nie zostanie nauczycielem...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

udzielaj sie w radzie rodziców szkoły albo bądź rodzicem- nauczycielem wtedy twoje dziecko z 4 może nagle mieć 6 na koniec roku!!!

Gość_prawda
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Apel do nauczycieli:

Dajcie szansę, przy wystawianiu ocen na koniec roku wszystkim dzieciom, nie tylko swoim pupilkom, bo dzieci dokładnie widzą i opowiadają później w domu, a rodzice komentują.

Sami robicie sobie we własne gniazda!

Gość_Krysia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie wiem jak jest w tej czy innej szkole. Jedno wiem na pewno, że to co opowiada dziecko o szkole, pani nie jest obiektywne. Dzieci zawsze czują się pokrzywdzone, nigdy swojej winy nie widzą. Przecież tak dzieje się między rodzeństwem, koleżankami, na podwórkach itp... Dziecko zawsze powie, uwzięła/-ął się na mnie. My w ich wieku też narzekaliśmy na nauczycieli że faworyzuje, niesprawiedliwy, nie lubi mnie. Nie widzieliśmy, że przeszkadzamy, nie uczymy się, podpadamy, coś głupiego mówimy. Już widzę wpisy: mów za siebie, widocznie ty taki byłeś albo twoje dziecko. Moje mądre, inteligentne, wzór cnót. I o tym piszę. Zdejmijmy różowe okulary. Czasem rzeczywistość wygląda inaczej i trzeba się pogodzić, a ni wszystkich winić.

Na marginesie , co to za głupoty poprawianie? Dzieci uczą się cały rok i to daje obraz. No wiem 4+ czy 5-. Czy to jest dla was aż tak ważne?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 445

Mam nadzieje, że nowa p. dyrektor czyta to forum. Nawet jesli nie to pewnie już jej przekazali. Może zacznie interesować się pracą swoich pracowników i zacznie reagować na tego typu zachowania m.in. poprzez rozmowy z n-mi na posiedzeniach RP. no chyba, że sama na to przyzwala. I maja tak dobry nabór, że nie boi sie złych opinii o szkole.

Gość_Julia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 18192122
Przejdź do strony nr
30 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę