Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113

Odp.: Afera pod MOPS-em 18 stycznia 2017 r.

Nie rozśmieszaj mnie gościu 11:16. No ale niech Ci będzie. Jeśli za bony będę mógł zabrać dziecko np na wakacje to żaden problem. Poza tym,nawet gdyby były te bony to co wydaje się z wypłaty kupi się za bony a pieniądze na koncie zostaną. W Twoim przypadku nic to nie zmieni, dalej będziesz zazdrościł ;)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Wreszcie konkretna pomoc dla dzieci i rodziców tak jest na zachodzie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Afera pod MOPS-em 18 stycznia 2017 r.

Gościu z 19:12 poczekaj, do ciebie też trafią. Nie było donosu. Traf chciał że to znajoma była. Kontrolują wyrywkowo. Dzisiaj ja a jutro ty. A co do pazurów to wiesz że dłonie świadczą o człowieku? Ty masz zapewne brudne albo obgryzione bo rażą cię moje zadbane. Oj nieładnie nieładnie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W jakich godzinach chodzą?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

nie boj się o mnie mądralo u mnie raczej kontroli nie będzie. ..o moje paznokcie tez się nie boj są może nawet lepsze od twoich, i przede wszystkim ja wydaje na nie swoje zarobione pieniądze a nie te które mi dają na dzieci....

Kontroli nie robią tak.jak piszesz na chybił trafił ale tam gdzie są podstaby. ..gdyby tak.chcieli chodzić na własną rękę tych pożal się Boże pracowników Mopsu by braklo

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A kto powiedzial ze to pracownicy mops majá sprawdzac? To raczej ktos z innego regionu.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 86

No ci co niby mają skontrolować gościu 20:29 ? Nie rozśmieszaj mnie. Wchodzą do domu i co ? Jest czysto, schludnie, wszystko na swoim miejscu. Do czego mogą się przyczepić ? Do tego na co wydajesz pieniądze ? Bez przesady, nie ma takiej możliwości. Śmieszą mnie posty takich zazdrośników jak Ty.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Faktury z kazdego miesiaca. Boisz sie?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

śmieszny jesteś jakie faktury ???od kwietnia mamy faktury zbierać? chyba bym już w nich utonela

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

aż jutro zadzwonię do Mopsu i spytam czy mam zbierać faktury za każde majtki skarpety czy ołówek dla dziecka.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Masz masz

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 114

Faktury ? No nie bądź zabawny. Od kiedy to jest ustawowy obowiązek zbierać faktury ? Człowieku, z zazdrości mózg Ci się lasuje więc dla własnego dobra wyluzuj ;) Nie, nie boję się bo nie mam czego. Każde pieniądze wydaję w rozsądny sposób ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Niby czego ci tu majá zazdroscić?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

Polska to jednak dziwny kraj a Polacy??bardzo specyficzny naród....obluda bije po oczach.No ludzie dali na dzieci to dobrze niech dają przeciez lepsze to niż nabijanie kieszeni politykowi...oni zarabiają krocie...a Wam piana bije bo dali to donosy,frustracje,zakładanie wątków na forum.Dla mnie żenada.A ty co tak placzesz ciagle ze to z twoich pieniędzy idzie to może zaczerpnij jakiejś informacji,poczytaj to się dowiesz na co idą twoje pieniadze.Bo taki brak wiedzy tylko o tobie świadczy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Polacy to jednak chciwy i zawistny narod w wiekszosci. Ludzie opamietajcie sie! Sami sobie jestescie wrogami! Panstwo daje wiec trzeba sie cieszyc z pomocy i wykorzystac to nalezycie. My z mezem pracujemy zagranica , mimo to rozliczamy dochody z Polskin urzedem skarbowym. nigdy nie korzystalismy z pomocy urzedow tutaj. w Holandi tez nie chcielismy, dajac sobie rade z wlasnej pracym i wiecie co? Tam jest inny narod. Znajomi holendrzy sami proponowali i pomagali nam we wszystkim. i teraz korzystamy z dodatkow w nl i tam nikt nie zarzuci Ci okradania Panstwa czy narodu mimo ze mamy inna narodowosc. Nikt oprocz naszych kochanych rodakow , ktorzy mimo iz nie maja podstaw do korzystania z podobnej pomocy od Panstwa potrafia wydrapac Ci oczy byleby ktos inny nie mial lepiej. Jestem Polka i wstydze sie tego! Nie nie kraju, nie pochodzenia.... Wstydze sie zachowania moich rodakow! Bo tak ludzie pomagajmy sobie! Zycie mamy jedno i pamietajcie zawisc i zazdrosc tylko niszczy od srodka! W tych czasach zapominamy o tym co jest wazne... a z czystym sumieniem zyje sie lepiej. pozdrawiam wszystkich i z calego serca zycze wam duzo dobrego i aby to wszystko szlo troche w innym kierunku.

Gość_Szczesliwa
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 92

A może zamiast 500+ darmowe żłobki, przedszkola, a w szkołach wyżywienie,i książki i powrót opieki lekarskiej

Gość_Babcia
              Zgłoś
              Odpowiedz

Babciu ale nie każdy chce oddać do żłobka, nie wszystkie dzieci są w wieku przedszkolnym i nie wszystkie zjedzą byle co. Książki dają wybiórczo a wreszcie jest coś dla każdego drugiego dziecka w rodzinie. Wreszcie jest sprawiedliwie. A opieka lekarska? Pielęgniarka nie wystarczy? Co to szkoła a też leczyć, karmić co jeszcze a matka tylko urodzić i oddać do żłobka? Chore masz myślenie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gościu z 9:12 Ale nie każdy, kto pobiera 500+ wydaje zgodnie z przeznaczeniem, czyli na dziecko. Są tacy, co na używki wydają, a dla dziecka nic z tego nie ma. Czyli nie jest sprawiedliwie, bo nie wiadomo na co faktycznie te pieniądze są wydawane.

Cwaniackie masz myślenie.

Gość_ran
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
29 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę