Generalnie program dobry ale do dopracowania
oj te bony to już długi czas zapowiadcie i kontrole ...
A tu ani jednego ani drugiego tylko kasa na koncie
Nie poprawiaj prawa Gościu i inni z tego forum jesteście wszyscy zazdrośnicy gorsi niż pies ogrodnika Krótko mówiąc Zazdrość i Zawiść jest Gorsza od Faszyzmu.Trzeba mieć własne dzieci aby 500+ dostać a wam nawet tego się nie chce tylko lepiej zazdrościć innym i ich pouczać.Popatrzcie jaka jest pomoc socjalna na zachodzie i nie słuchać Liberałów.
Czego tu zazdroscić? Chyba glupoty posiadania dzieci jak sie nie ma za co utrzymac. Jak taka pomoc socjalna na zachodzie to tam jedz sępić
wez pod uwagę także fakt ze na 2 i 3 dziecko biorę bez względu na dochód i zapewniam cię ze nawet jak 500 nie było niczego nam nie brakowało
ale skoro dają biorę i głęboko gdzieś mam zdanie takiego biednego malutkiego czlowieczka który nie załapał się i próbuje tu swe frustracje rozładować.
Dziecko to nie jest głupota gościu 14:15, zapamiętaj sobie to raz na zawsze. Poza tym, dzieci to nie rzecz, którą się kupuje. Nigdy nie wiesz do końca czy będzie je w stanie utrzymać np za parę lat. Stare, mądre powiedzenie mówi, że każde dziecko przychodzi na świat ze swoim bochenkiem chleba i jest w tym dużo prawdy jednak ludzie, którzy zaślepieni są konsumcjonizmem i tak tego nie zrozumieją.
Macie racje brawo
W piątek dwie kobitki z mops chodziły po Ogrodach. Były u mnie i kilku innych osób. Pierwsze pytanie brzmiało na co są przeznaczane pieniążki z programu 500+. Tak więc nie piszcie że nie chodzą i nie sprawdzają. Nie wprowadzajcie w błąd. Pytałam też czy to prawda z tymi bonami. Tak, to prawda. Jest bardzo dużo donosów i zgłoszeń, że u niektórych pieniądze są źle rozdysponowane.
donosy od zazdrosnych sąsiadów? ???
a większość bezpodstna wynikającą ze zwykłej podłości. ...A bony to chyba wymysl ale jak dla mnie mogą być i bony....
skoro bony wydam na zywnosc dwie wypłaty zostana i wydam jest wg uznania ...
Tak czy siak i tak będziemy do przodu o te 1500 cżycia to w bonach czy nie -dla mnie bez znaczenia zupelnie
17:34 może nie bez powodu u ciebie były?
17:34 a pokazywałaś paragony? Ja zbieram.
oj przyznaj się ze kasa nie na dzieci szła a na twoje kosmetyki, fryzjera i pazury....oj nieładnie, nieładnie
Nawet się nie przyznaj ze cie kontrolowali bo źle to świadczy o tobie
Wstyd
19:12 wstyd to się zajmować sąsiadami z zazdrości i się donosi na nich, nawet bezpodstawnie.
Pieniążki z 500 + mogą być przeznaczane na szeroko rozumiane potrzeby rodziny gościu 17:34. Nie jest określone na co więc nie pisz bzdur. Każda rodzina ma inne potrzeby i w związku z tym wykorzystuje je inaczej. Ważne tylko aby nie były przepijane. To proste jak budowa cepa.
Szeroko rozumiane potrzeby sprawdzá się róenież bonami.
oj ale się czepialas jedna z drugą tych bonów
Juz z pół roku temu miały być a nadal są pieniądze na kontach....