A kim dla niego jesteš , że z taką troską wypytujesz o jego zdrowie , zadbaj o swoje i pilnuj bo może ciė zawieść .Jakąż mendą być trzeba ....
Masz rację, tylko wyjątkowe jak to ładnie nazwałeś "mendy" mogą tak ludzi oszukiwać każdego dnia, doić kasę i wmawiać naiwnym że to raj.
14 28 mnie to wisi twój prezes i jego kolano tylko ty nie potrafisz zrozumieć jak ciebie pis robi w bolca Ciebie zeolennika pisu sami cię klamią a ty bijesz brawo!
Kiedy przyjmiesz do siebie , że ani jedni an i drudzy dla ciebie nic nie mają .Niby kto kiedy dawał za free .Masz swój rozum i dwie ręce więc chyba niczego ci brakować nie może , a przynajmniej nie powinno .
Były prezes GET BACK zatrzymany...prominentne osoby wiadomo jakiej zmiany..mogą się bać. Ale nie mają swoich sędziów..swoich prokuratorów...no i swoją TVPIS.
To prawda PO-cy i PSL-owcy trzęsą portkami:
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/ponad-100-afer-w-ciagu-8-lat-rzadow-po-psl/s7/
Nikt jeszcze siedzi, bo w Polsce nie rządzi szeryf jak na dzikim zachodzie. Muszą być przeprowadzone uczciwe procesy sądowe, a to wymaga czasu, tym bardziej że akta są opasłe z uwagi na mafijne wręcz działania.
Spokojnie 19:48 zobaczysz w swoim czasie. Paru "dygnitarzy" typu Bury Janek z PSL Gawłowski z PO to tylko przykład jeden z wielu.
Słabe te odgrzewane kotlety z propagandowej półeczki.
Teraz mamy 2 lata i aferek tysiące, malutkich i wielkich.
Gość
Dziś, 16:33
masz racje. PO PSL SLD powinno sie bać!
No tak a koalicja PiS nie ma się czego obawiać bo macie władzę to jest wasze rozumowanie
Ja tam wiem jedno: jeszcze żadna władza w Polsce nie kradła tak jawnie i tak ostentacyjnie jak rząd PiS. I politycy PiS na każdym szczeblu, bo wszyscy wiedzą co się dzieje w Ostrowcu.
To bylo wiadomo od początku jak powstala ta śmieszna koalicja PiS -PO w powiecie ostrowieckim w jakim celu
A co się dzieje ? Śmiało, a nie tak po szczeniacku.
Mnie też najbardziej interesuje to co się dzieje na naszym podwórku. A tu dzieje się dużo. Ilość przegranych procesów przyprawia o zawrót głowy. Powołanie dyrektora bez stosownych uprawnień, nienależyte wykonanie wyroków sądowych, szpital tonący w długach .... Brak jednoznacznego stanowiska starostwa w kwestii, o której mówi się na mieście od dłuższego czasu, a dotyczących ewentualnych postępowań prowadzonych przez CBA w starostwie oraz KWP w PCPR....