Widziałam, że w czwartki około godziny 18-19 na hali przy Budowlance prowadzone są zajęcia z aerobiku. Może ktoś wie czy można do tej grupy dołączyć? Ile to kosztuje i w jaki dni i o której grupa się spotyka.
to jest zumba i mozna dołaczyc
poniedziałki i czwartki o 18
ja chodzę na zumbę kiedy tylko mogę, jest super:-)
Ile kosztują takie zajęcia i czy jest jakieś ograniczenie wiekowe np. od 18 lat do 40 czy coś ?
Nie ma ograniczenia wiekowego. Jedne zajęcia 8zl.
Nie trzeba sie zapisywac. Mozna przychodzic kiedy sie chce, płaci sie zaraz przed zajeciami.
A wiecie może kto prowadzi zajęcia?
Nie znam tej Pani z imienia i nazwiska. Mloda dziewczyna, krecone wlosy, nardzo sympatyczna. Nie trzeba miec zadnego doswiadczenia tylko duzo checi do dobrej zabawy! Sama przyszlam "zielona" pierwszy raz, ale Pani prowadzaca podkresla caly czas ze nie licza sie kroki, jakis sztywny uklad tylko dobra zabawa. Po zajeciach wychodzi sie pełnym energii, mimo ze czasami jest niezly wycisk :)
Zalezy, raz jest wiecej osob raz mniej. Kolo 20 najczesciej ;) Tak, o 18.
Właśnie też tak pomyślałam sobie :D :D
Wycisk? jak dla mnie za bardzo lightowo jest, a mnie jednak zależy na mocnym spoceniu się i nauczeniu czegoś...
8zł za godzine
ja bylam mi sie nie spodobalo ale zalezy co kto lubi :)
za lekkie troche te tance polamance
moimzdaniem pani malo zorientowana w temacie,muzyka nie naszykowana zbyt czeste przerwy
ale nie zmienia to faktu ze bardzo sympatyczna:)
ps. pozdrawiam miske blondynke ktora chodzi na te zajecia i gapila sie na mnie caly czas :*
A wiecie może czy w najbliższy czwartek (20.12.2012) będą zajęcia tej Zumby? Chciała bym przyjść pierwszy raz... ale nie wiem czy w ten przedświąteczny czwartek będą zajęcia?