Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Admin

Ilość postów: 56 | Odsłon: 1654 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Admin

powinno być więcej otwartych opinii o firmach,zakładach usługowych jak i urzędnikach..pozytywnych jaki negatywnych jeśli ktoś miał takie odczucie potwierdzone

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

19:17. Potencjalny sygnalista czy sygnalistka? Opinie na temat firm, zakładów usługowych i urzędnikach należy wyrażać w siedzibie tychże i do osób zainteresowanych lub ich zwierzchników. Pisanie o kimś na forum jest zwykłym, prostackim donosem i nie usiłuj tu robić bagna z tego forum.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Admin

Jeżeli można prosić to o korektę tytułów tematów bo, aż w oczy szczypią niektóre.

Gość_Cyborg
      Zgłoś
      Odpowiedz

20:15.Tu się zgodzę, ale myślę, ze te wątki z błędami to było celowe działanie pewnego nieuleczalnie chorego osobnika. Pozostaje mieć nadzieję, że w końcu zamkną go tam, gdzie jego miejsce i nie pozwolą korzystać z komputera.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Czemu w glowach niektórych ludzi rodzą się chore izle pomysły, które krzywdzące innych 20.42

Gość_Ja
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bo są to osoby chore umysłowo odbierające świat na innych falach. Im się wydaje, że są najlepsi, najmądrzejsi, a reszta ludzi nie docenia ich geniuszu i chce ich zniszczyć, dlatego nienawidzą ludzi, starają się ich ukarać na różne sposoby i nie mają przy tym poczucia żadnej winy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

20.42, co z ciebie za czlowiek, nic ci nie pasuje!! Tu na forum wyrzywasz się bo pewnie w pracy ktoś to samo ci daje.. Rozumiem odreagowujesz się tu, cóż masz prawo tylko czy ktoś bierze sobie twoje wypowiedzi do serca.. NIE SĄDZĘ

Gość_Ja
          Zgłoś
          Odpowiedz

20:55. Muszę cię rozczarować, bo mam swoja firmę i nikt mi nic nie narzuca, ani mnie nie ocenia. Absolutnie nie bierz sobie do serca tego, co ja piszę i nie obciążaj układu krążenia. Moja wypowiedź była stwierdzeniem faktu, a nie jakąś odezwą do narodu, to skąd u ciebie pomysł, że trzeba ją sobie wziąć do serca? Ty też się wypowiedziałeś/aś no i co mam się jakoś przejąć? Ale czym?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeśli ty masz firme.. Jeslu masz... TO WSPÓŁCZUJĘ TYM KTÓRZY PRACUJA DLA CIEBIE, BO JESTEŚ TRUDNĄ OSOBA DO ŻYCIA!!! JEŚLI TWÓJ SPOSÓB NA ŻYCIE Z LUDŹMI JEST TAKI JAK TU NA FIRUM TWOJE WYPOWIEDZI, TO NIE ZADROSZCZE TOBIE I TWOUM BLISKIM.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bo w życiu nie jest najważniejsze by komuś dopiec, być wrednym u zawistnym. Moum zdaniem sam dostaiesz po tylku a forum jest po to by odreagować swoje ego

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

@20;31..Forum jest niczym poczta pantoflowa, więc opinie o firmach są pomocne dla innych a jeśli odbierasz to jaki donos to masz widać urojenia.

Gość_precz z FB dewotkami
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ciekawe gościu z 19:47 czy jak sam założysz sobie firmę będziesz miał takie samo zdanie, kiedy bedą o Tobie pisać.

Wszystko powinno mieścić się w granicach rozsądku i przede wszystkim prawdy. W przeciwnym razie musimy mieć świadomość, że łamiemy prawo, a w przynajmniej krzywdzimy innych.

Najczęściej ludzie nic z tym nie robią, ale gdyby ktoś udowodnił negatywne dla jego firmy skutki twojego uporczywego działania na forum i chciał zawalczyć o dobre imię w sądzie koszty utraconych korzyści mogłyby puścić cię w skarpetkach. Także proponuję wrzucić na luz, o ile nie masz dowodów i tak sobie tylko klepiesz w klawiaturę, bo tak ci się wydaje, albo coś usłyszałeś.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

to rób tak żeby nikt nie pisał złych opinii i zarazem pewnie prawdy

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

10:10. Ciekawe czy ci odważni do pisania donosów też będą tacy odważni w prokuraturze? Poczekamy, zobaczymy.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ile osób już podałeś że tak straszysz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty będziesz pierwszy. Trzeba cię uczyć rozumu, jak nie wiesz, że odpowiada się za swoje czyny i słowa

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:10 ja będę pierwszy za pytanie?

Człowieku rozumu to ty się naucz , nie mam za co odpowiadać.Za zdanie ile osób podałeś ?

nie uprawnia cię do podania do prokuratury.To jest pytanie na które grzecznie powinieneś odpowiedzieć ,a nie postrachem prokuraturą.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 53

Po co to straszyć..nigdy nie trafiłeś na wadliwy towar czy usługi.. ktoś reklamuje się na rzetelne usługi a np.po wyjściu z warsztatu song.. więc z pełną świadomością piszę o tym na forum jako zawiedziony iż firma x to tandeta i należy ich omijać lub oszuści bo naciągnęli na kasę.

Gość_leśny ludek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę