powinno być więcej otwartych opinii o firmach,zakładach usługowych jak i urzędnikach..pozytywnych jaki negatywnych jeśli ktoś miał takie odczucie potwierdzone
19:17. Potencjalny sygnalista czy sygnalistka? Opinie na temat firm, zakładów usługowych i urzędnikach należy wyrażać w siedzibie tychże i do osób zainteresowanych lub ich zwierzchników. Pisanie o kimś na forum jest zwykłym, prostackim donosem i nie usiłuj tu robić bagna z tego forum.
Jeżeli można prosić to o korektę tytułów tematów bo, aż w oczy szczypią niektóre.
20:15.Tu się zgodzę, ale myślę, ze te wątki z błędami to było celowe działanie pewnego nieuleczalnie chorego osobnika. Pozostaje mieć nadzieję, że w końcu zamkną go tam, gdzie jego miejsce i nie pozwolą korzystać z komputera.
Czemu w glowach niektórych ludzi rodzą się chore izle pomysły, które krzywdzące innych 20.42
Bo są to osoby chore umysłowo odbierające świat na innych falach. Im się wydaje, że są najlepsi, najmądrzejsi, a reszta ludzi nie docenia ich geniuszu i chce ich zniszczyć, dlatego nienawidzą ludzi, starają się ich ukarać na różne sposoby i nie mają przy tym poczucia żadnej winy.
20.42, co z ciebie za czlowiek, nic ci nie pasuje!! Tu na forum wyrzywasz się bo pewnie w pracy ktoś to samo ci daje.. Rozumiem odreagowujesz się tu, cóż masz prawo tylko czy ktoś bierze sobie twoje wypowiedzi do serca.. NIE SĄDZĘ
20:55. Muszę cię rozczarować, bo mam swoja firmę i nikt mi nic nie narzuca, ani mnie nie ocenia. Absolutnie nie bierz sobie do serca tego, co ja piszę i nie obciążaj układu krążenia. Moja wypowiedź była stwierdzeniem faktu, a nie jakąś odezwą do narodu, to skąd u ciebie pomysł, że trzeba ją sobie wziąć do serca? Ty też się wypowiedziałeś/aś no i co mam się jakoś przejąć? Ale czym?
Jeśli ty masz firme.. Jeslu masz... TO WSPÓŁCZUJĘ TYM KTÓRZY PRACUJA DLA CIEBIE, BO JESTEŚ TRUDNĄ OSOBA DO ŻYCIA!!! JEŚLI TWÓJ SPOSÓB NA ŻYCIE Z LUDŹMI JEST TAKI JAK TU NA FIRUM TWOJE WYPOWIEDZI, TO NIE ZADROSZCZE TOBIE I TWOUM BLISKIM.
Bo w życiu nie jest najważniejsze by komuś dopiec, być wrednym u zawistnym. Moum zdaniem sam dostaiesz po tylku a forum jest po to by odreagować swoje ego
@20;31..Forum jest niczym poczta pantoflowa, więc opinie o firmach są pomocne dla innych a jeśli odbierasz to jaki donos to masz widać urojenia.
Ciekawe gościu z 19:47 czy jak sam założysz sobie firmę będziesz miał takie samo zdanie, kiedy bedą o Tobie pisać.
Wszystko powinno mieścić się w granicach rozsądku i przede wszystkim prawdy. W przeciwnym razie musimy mieć świadomość, że łamiemy prawo, a w przynajmniej krzywdzimy innych.
Najczęściej ludzie nic z tym nie robią, ale gdyby ktoś udowodnił negatywne dla jego firmy skutki twojego uporczywego działania na forum i chciał zawalczyć o dobre imię w sądzie koszty utraconych korzyści mogłyby puścić cię w skarpetkach. Także proponuję wrzucić na luz, o ile nie masz dowodów i tak sobie tylko klepiesz w klawiaturę, bo tak ci się wydaje, albo coś usłyszałeś.
10:10. Ciekawe czy ci odważni do pisania donosów też będą tacy odważni w prokuraturze? Poczekamy, zobaczymy.
Ty będziesz pierwszy. Trzeba cię uczyć rozumu, jak nie wiesz, że odpowiada się za swoje czyny i słowa
13:10 ja będę pierwszy za pytanie?
Człowieku rozumu to ty się naucz , nie mam za co odpowiadać.Za zdanie ile osób podałeś ?
nie uprawnia cię do podania do prokuratury.To jest pytanie na które grzecznie powinieneś odpowiedzieć ,a nie postrachem prokuraturą.
Po co to straszyć..nigdy nie trafiłeś na wadliwy towar czy usługi.. ktoś reklamuje się na rzetelne usługi a np.po wyjściu z warsztatu song.. więc z pełną świadomością piszę o tym na forum jako zawiedziony iż firma x to tandeta i należy ich omijać lub oszuści bo naciągnęli na kasę.