Witam wszysttkich poszukuje kogos do wykonczenie poddasza mieszkalnego,raczej regipsy mozecie kogos polecic z własnego doswiadczenia
ta ekipa Słodkiewicza dobra jest? on sam robi z nimi?
u mnie jak robili remont to był zawsze obecny na budowie.A czy dobry?ja jestem zadowolony.
polecam p Słodkiewicza...robił u mnie nie dawno remont jestem zadowolony,mogę polecić.
chyba pan słodkiewicz nie ma roboty skoro sie tak reklamuje
Jeśli chodzi o pracę to reklamy robić sobie nie muszę bo mam jej na tyle...a jeśli pan z 05 53 myśli inaczej to to jest mój nr kontaktowy proszę zadzwonić spotkamy się i chętnie panu wytłumacze że na brak ofert nie nażekam.a szybko tanio i solidnie....to prac remontowych się nie wykonuje...o tym chyba pan tomasz wie...i wszyscy co na ten temat mają jaką kolwiek wiedzę....z poważaniem Krzysztof Słodkiewicz.
Kolego napisz na maila matrix_666@o2.pl podwiozę ci płytę ze zdjęciami jak robimy poddasza 20-letnie doświadczenie i co do ceny też się dogadamy:)
Szukam solidnej i dobrej firmy do ocieplenia poddasza. Interesuje mnie cena i referencje od kogoś komu robili nie tylko ostatnio, ale i z ok. 3 sezony temu.