Po prostu TA walka nie była ustawiana,ot cała prawda (prócz biznesu który tym kręci)
pokore mial od zawsze - masz stare nowiny
Kliczko wybil Adamkowi boks z glowy. Zgoda - Adamek dobry zawodnik, ale nie na ta kategorie. Moze wygrywac z kelnerami, ale na najlepszych nie ma warunkow. Mysle, ze bledem bylo przechodzenie do ciezkej, bo w polciezkiej mialby wszystko na miare Michalczewskiego.
chyba jakoś o niej ostatnio zapomniał. engel jechał po mistrzostwo świata do korei, a adamek do wrocławia. obaj wygrali tak samo
Typowo Polskie radość gdy drugiemu się nie uda , Adamek nie ma warunków i niestety nie miał wyjścia .W jednej wadze przycieżki w 2 znów nie bardzo miał się z kim bić no i niestety jest za niski .Mnie zirytowały 2 sprawy ,jedną z nich były miny Adamka podczas ważenia i gwizdy po walce które świadczyły o prostactwie .Kliczko zasłużył na oklaski bo pokazał się z najlepszej strony jako taktyk i jako pięściarz .Gdyby chciał ta walka mogła by się dużo wcześniej zakończyć ale facet nie myśli tylko by kogoś zabić ale jeszcze zarobić .
dlatego to co napisałem to nie radość że się nie udało. ja wiedziałem od razu. z czym do ludzi? ale i tak mnie zaskoczył, bo wypadł gorzej niż sosnowski, który głównie zajmuje się reklamami w tv market
Tyson by sie przydał w latach swojej świetności on by Kliczce wybił boks z głowy i to w pierwszych rundach
Niewidziałem jeszcze oprócz Allego i Tysona i ewentualnie Louisa lepszych bokserów
http://www.youtube.com/watch?v=d5Lf_wXLPkg&NR=1
Niski a jednak potrafił trafić ,nie wiem czy pamiętacie jak jeszcze nie tak dawno Gołota był jedyną nadzieją białych ?? :) .Wyżej jedna z walk Kliczki .