Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

A ja się dziwię ludziom, co kurczaki w marketach kupują po 4,99 zł za kg

Ilość postów: 49 | Odsłon: 4568 | Najnowszy post
  • A ja się dziwię ludziom, co kurczaki w marketach kupują po 4,99 zł za kg

a ja się dziwię ludziom co kurczaki tam kupują po 4,99 zl za kg.

jak można wyhodować kurczaka i sprzedawać z zyskiem po 4,99 za kg skoro 1 kg dobrej karmy kosztuje ok. 5 zl. ?

kurczak zje pół kilo karmy i już wazy 1 kg? wtedy byłoby to opłacalne.

z czego jest ten kurczak za 4,99?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: A ja się dziwię ludziom, co kurczaki w marketach kupują po 4,99 zł za kg

A gdzie mamy kupować? Widzisz jakie mamy ładne, zaokrąglone dziewczyny po tych kurczakach :-)

Gość_a nie mówiłem
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: A ja się dziwię ludziom, co kurczaki w marketach kupują po 4,99 zł za kg

oj tak. oj tak. po takim jedzeniu wszyscy sa zaokragleni...

a podobno boja sie GMO i CETA. a przeciez dalej beda jedli to samo tylko bardziej trujace.

pamietacie kurczaki z USA w latach 90-tych? takie same tylko jakos tluszczu bylo 5 razy wiecej...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: A ja się dziwię ludziom, co kurczaki w marketach kupują po 4,99 zł za kg

A jak tanie to ludziska jedzo a co komu do tego !!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Poczekaj na kurczaki po umowie CETA. Wtedy dziewczyny będą ważyły po 200 kilo ;)

Sceptyk
          Zgłoś
          Odpowiedz

15.05.Dlaczego tylko dziewczyny mają ważyć 200 kg?Nie widzisz na ulicach supermanów z ogromnymi bojlerami (zamiast kaloryfera) i obwisłymi z tyłu portkami?Obrzydliwy widok.Człowiekowi odechciewa się jakichkolwiek kontaktów.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Masz rację 17:06. Napisałem tak w nawiązaniu do posta z 13:34.

Sceptyk
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Kochanego ciała nigdy za dużo, :) :) :)

Gość_bokul
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

O ! A gdzie tak tanio ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

A można jak się karmi paszami wysokobiałkowymi i średnio taki brojler żyje 6 tygodni im większa ferma tym można negocjować ceny.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tragicznej jakości mięso, bez żadnych wartości odżywczych, pędzone antybiotykami. Syf.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A potem raczek dopełni reszty. Jedza byle co, ale fura musi być !

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oj,oj oj,krzyczą ci co niby nie kupują,tylko jak w biedronce jest promocja to popołudniu,bo wcześniej nie może ,juz puste chłodnie.Taaaak,wy wszyscy od gospodarza prosto kupujecie,srali muchy,wiosna będzie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

19:53 nie mierz mnie swoją miarą. Mięsa z biedronki bym psu nie dała, ale psa nie mam. Staram się go w ogóle nie jeść ale czasem kupuję, jednak nie w biedronce i nie drób. Nie uogólniaj.

Eulalia
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dodam, że również jaj ze sklepu bym psu nie dała. Na szczęście mam własne, tzn od teściowej i takie mogę podać dziecku.

Eulalia
                Zgłoś
                Odpowiedz

a możesz powiedzieć czym się różni komórka jajowa ze sklepu od komórki jajowej od teściowej?

Gość_zizu
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Slynna Eulalia.Nie bylaby sobą,gdyby nie udzielila swojej cennej wypowiedzi w każdym wątku.

To w ktorym sklepie Eulalio dają ci gwarancje na piśmie,ze mięso które sprzedaja wychodowane bylo tylko na naturalnych paszach,i w naturalnych warunkach?

Zejdź na ziemie,bo caly czas bujasz w obłokach i innych próbujesz bujać.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

A co jadasz skoro czerwone mięso niezdrowe? A wiem indyka i gęś owsianą. Wierzę na pewno.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę