Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: 9. października wrzuć Donalda do śmietnika

donald jest spoko,otwarcie mówi że nie jest wesoło,za 4 lata jego rządów udało się wiele zrobic a kto tego nie zauważa to trudno,jego problem,wole jego polityke niż obietnice i wytykanie prezesa że donald to taki czy owaki,prezes tylko potrafi komuś pluć w twarz,nawet swoim kolegom to zrobił ostatnio,w ciagu 4 lat nie możliwością jest naprawić to czego nie udało się w ciągu klkudziesięciu,ale powoli do przodu i to mi się podoba u donalda,żyje juz troche i dostrzegam zmiany które zachodziły niezauważalnie w ciągu kilkunastu ubiegłych lat i zmiany które teraz zachodzą w gospodarce i życiu codziennym,i niestety musze przyznać że teraz widac gołym okiem jak zmiany zachodzą na lepsze a nie tylko gadanie gadanie i zero roboty,psl powinno dostac kosza tym razem,bo to jest partia przylepa,zawsze sie wciśnie do partii rządzącej,sld też do kosza,

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Psychiczni od urodzenia ? ,ci ludzie nawet zagrać nie umieli :)

Czlowiek
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: 9. października wrzuć Donalda do śmietnika

grunt, to poczucie humoru... a rymowanki wysokich lotów...

http://kampanianazywo.pl/relacja/co-bawi-platforme-bez-donia-nie-utoniem/#lead

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: 9. października wrzuć Donalda do śmietnika

Tak tylko nie da się tej wiadomości zweryfikować przed ciszą :) ,przynajmniej chamstwa nie było ,obie strony jednak nie wyciągnęły najgorszej padliny w tym roku ,więc może kiedyś będą normalne wybory z argumentami ,bo normalnych polityków to się jeszcze długo nie doczekamy .

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

A jeśli ktoś ma wątpliwości co do pana Tuska i jego lojalności wobec Polski to proszę sobie przeczytać co pan Tusk mówił o Polsce....

Donald Tusk

miesięcznik ZNAK nr.11-12, 1987r.

"...Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzmię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka z Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem..."

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -