Jak pokazują ostatnie sondaże (różne sondaże) - jednak TAK.
Tylko PIS!
donald jest spoko,otwarcie mówi że nie jest wesoło,za 4 lata jego rządów udało się wiele zrobic a kto tego nie zauważa to trudno,jego problem,wole jego polityke niż obietnice i wytykanie prezesa że donald to taki czy owaki,prezes tylko potrafi komuś pluć w twarz,nawet swoim kolegom to zrobił ostatnio,w ciagu 4 lat nie możliwością jest naprawić to czego nie udało się w ciągu klkudziesięciu,ale powoli do przodu i to mi się podoba u donalda,żyje juz troche i dostrzegam zmiany które zachodziły niezauważalnie w ciągu kilkunastu ubiegłych lat i zmiany które teraz zachodzą w gospodarce i życiu codziennym,i niestety musze przyznać że teraz widac gołym okiem jak zmiany zachodzą na lepsze a nie tylko gadanie gadanie i zero roboty,psl powinno dostac kosza tym razem,bo to jest partia przylepa,zawsze sie wciśnie do partii rządzącej,sld też do kosza,
Psychiczni od urodzenia ? ,ci ludzie nawet zagrać nie umieli :)
grunt, to poczucie humoru... a rymowanki wysokich lotów...
http://kampanianazywo.pl/relacja/co-bawi-platforme-bez-donia-nie-utoniem/#lead
Tak tylko nie da się tej wiadomości zweryfikować przed ciszą :) ,przynajmniej chamstwa nie było ,obie strony jednak nie wyciągnęły najgorszej padliny w tym roku ,więc może kiedyś będą normalne wybory z argumentami ,bo normalnych polityków to się jeszcze długo nie doczekamy .
A jeśli ktoś ma wątpliwości co do pana Tuska i jego lojalności wobec Polski to proszę sobie przeczytać co pan Tusk mówił o Polsce....
Donald Tusk
miesięcznik ZNAK nr.11-12, 1987r.
"...Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzmię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka z Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem..."
donald wreszcie sie ciebie pozbędziemy! NIE dla TUSKA
http://www.youtube.com/watch?v=cIDkhBjOS3w
Kibice wiedzą jak głosować......