do goscia z 11.09 MY nie żyjemy w izolacji obecnie każdy kraj jest naczyniem połączonym ze względu na współpracę gospodarczą więc nie może być u nas raju jak wokół recesja
11.19 Niezły ten elektorat Partii Miłości!!!!
ON PÓJDZIE NA WYBORY! A TY?
i zwolnia w ramach kolejnego taniego państwa tych urzędasów, zmniejszą dlug, wypłaca sie za nieprawnie zamkniete sklepy z dopalaczami, nie podniosa vatu, nie zdrożeje paliwo, nie wprowadzą podwyżek paliwa..wierzycie w to? obudźcie sie!!!!
A ty @gosc 12-14 uwierz ze jest kategoria dzialan, ktore sa konieczne ze wzgledu na sytuacje na calym swiecie, kryzys swiatowy na razie nas tylko tknal, za chwile i to niezaleznie kto bedzie premierem, trzeba bedzie sprostac znacznie wiekszym problemom gospodarczym.
pismen 12.43 w ilu jeszcze miejscach to wpiszesz? Kończysz się chłopie!
A ja bym wrzucił do śmietnika z chęcią PiSowską spółkę włącznie z Kaczyńskim,Macierewiczem,Fotygą,Ziobrą,Kempą,Brudzińskim,Czarneckim,Hofmanem i tzw.Agentem Tomkiem.
Caly czas polecam opcje, glosujcie na dowolna partie byleby to nie byl PIS, bo szkoda glosow na w/w wymienionych. Ich wybor nic dobrego dla kraju nie przyniesie.
Ja właśnie zagłosuję na PIS. Głosowanie na inną partię w tej chwili zwiększa szanse PO. Nie mogę sobie na to pozwolić.
Gościu 10:54 jeżdżę bardzo dużo po kraju i widzę jeden wielki bałagan a nie budowę. Budować też trzeba z głową bo nic z tego nie będzie. U nas wygląda to tak, że jedną część kończą a za chwilę poprawiają. Zresztą dużo by o tym pisać. Przekonanie, że gdy PIS dojdzie do władzy zrobi się zastój jest najbardziej absurdalnym jaki można sobie tylko wyobrazić. Powtarzasz, to czym karmią Cię polskojęzyczne media typu TVN.
@obiektywny - prace rusza z kopyta, najpierw wymienia kadry, potem firmy a za 3 lata bedzie poczatek prac rozbiorkowych.
Co ty nie powiesz pismen? Ciekawe dlaczego przez cztery lata nie mogli tego zrobić? Poza tym, który rząd by nie był to drogi będą się dalej budować bo na to idą pieniądze z Unii i muszą je wykorzystać. Dobry rząd to taki, który dba o swoich obywateli, a o obecnym z całą pewnością nie da się tego powiedzieć. Nie wiem jak Tobie ale mnie żyje się coraz gorzej i nie zwalaj tu winy na kryzys. Po prostu Tusk nie potrafi się przyznać że nie daje sobie rady ;)
A mnie coraz lepiej, nigdy tak dobrze nie bedzie zeby kazdy byl zadowolony - a czego @obiektywny brakuje?
tylko PIS, POlszewikom mowimy dosc
Zakupy w niektórych sklepach
http://www.youtube.com/watch?v=meeMzDceMgI&feature=player_embedded
Nie słuchajcie polityków, a posłuchajcie ekonomistów. W czasach kryzysu może być lepiej, tylko potrzebne są reformy. Politycy partii rządzących nie myślą o obywatelach tylko o sobie i swoich znajomych, dlatego zamiast zmniejszać, zwiększają wydatki i zatrudnienie w administracji. Podnoszą podatki i obiecują gruszki na wierzbie. Na początek polecam poczytać o reformach Margaret Thather, która potrafiła wyprowadzić Wielką Brytanię z kryzysu.
czyli nawet lewackie bezchołowie, transwestyci, kryminaliści, feminazistki z list Palikota ?
PIS PIS PIS a już nie pamiętacie jak to wasze PIS rządziło? No ale ok możecie głosować wybierzcie te wasze PIS spoko niech będzie PIS , niech będzie wojna z Rosja i Niemcami bo ten mały wariat jest do tego zdolny ... Dalej sie podniecajcie tymi kibolami co dra ryja wyglądają jak kupa gówna w raz z nimi te nienormalne stare baby ! Będa pewnie stać krzyże co 10m i każda ulica będzie nazwana im Lecha czy Gosiewkiego i innych oszołomów ... a i nie glosuje na PO ... choć naprawdę sie starają i pomimo kryzysu jeszcze jakos trwamy a nawet rozbudowywujemy sie ...