9 października wrzuć Donalda do śmietnika. Za dokonania rządu Jego Ekscelencji (a raczej ich brak lub ich totalne zaprzeczenie) najwyższy czas, aby społeczeństwo pokazało Miłościwie Panującemu środkowy palec.
Ten post chyba utworzył Kaczyński bo on wygląda jak Leming, tylko niewiem czy nawrucony hahaha
tak, wrzuć Donalda do śmietnika to poczujesz oddech kleru na plecach. PO musi wygrać, bo będzie jeszcze gorzej jak nie wygra.
Zagłosuję na PO - niech dalej modernizują.Wiadomo. że każdy remont niesie niedogodności. Ale gdy się zakończy wtedy jest miło - czyż nie piszę prawdy?
10.51 a może być jeszcze gorzej niż jest teraz?
Może być. Jak wygra PO.
Psuli wszystko tylko 4 lata, to tylko tyle zdążyli napsuć. Jak im dać jeszcze kilka lat to pogorszy się jeszcze bardziej.
leming - to akurat określenie, które pojawiło się w publicystyce na określenie pewnej grupy stanowiącej elektorat PO - ludzi młodych, rzekomo wyksztalconych, łatwo sterowalnych, którzy nie mają własnego zdania i chłoną medialną papkę, głoszoną przez tzw. ,,autorytety". Ale widać, Pan/Pani G z 10:44 również zalicza się do tej grupy. Wypada jedynie współczuć i wierzyć w nawrócenie :)
Nie wiem dlaczego współczuć, ti tak jest dobrze? Przynajmniej PO (Tusk) jakoś tam wygląda i potrafi sie jakoś wypowiadać a nie jak ta mała postać co tchu nie potrafi złapać przy każdej wypowiedzi. Gada tak jakby był zapowietrzony i tak samo wygląda (jak tu reprezentowac Polske na arenach światowych?). To są tylko oceny wizerunków nie będe sie tu wywdził na temat co i kto ile zrobił bo już jest sporo postów na ten temat. Tak poprostu zechciało mi sie napisac coś w tym temacie i to by było na tyle....
wypowiedź Gościa G. z 10:58 potwierdza tezę, że jest lemingiem czystej krwi. Widzę, że tradycyjnie liczy się tylko i wylącznie PR. Polityków oceniamy po wyglądzie. Rozumiem, że biorąc pod uwagę styl Twojego myślenia Napoleonowi Bonaparte, również odmówiłbyś zasług, bo był kurduplem? Dla przypomnienia był jednym z najwybitniejszych strategów wojennych w historii ludzkości. A tak na marginesie nie przeszkadza Ci, że Tusk sepleni ???
Człowieku przejedz się po Polsce nie siedz przed telewizorem to zobaczysz jak kraj wygląda,jak mieszkają ludzie ile się buduje nie daj się ogłupiać
propagandzie .Sa też ludzie biedni ale w każdym kraju są nawet najbogatszym.
Jak wygra PIs czeka nas tylko rozliczanie przeszłości i wtedy dopiero będzie zastój w kraju mając na uwadze kryzys który nie odpuszcza
10.54 za to jak wygra Platforma czeka nas wyższa składka rentowa, akcyza, mniej ulg , wszystko po to by obniżyć deficyt poniżej 3 proc. PKB . Nie dosyć więc, że pamięć stracisz, bo widać, że to cię mierzi, to nie będziesz miał co do garnka włożyć
http://www.ekonomia24.pl/artykul/729042.html
Przeczytajcie program wyborczy PO i zastanówcie się czy warto na nich głosować.PO zabiera nam wszystko.Czy mamy druga Irlandię tą biecaną na początku poprzednich wyborów? ZASTANÓWCIE SIĘ !!!!!!!!!! Ja głosuję na SLD nie edam w ten sposób poparcia ani PO ani PiS
zarzuty dotyczące wzrostu są zwyczajnie śmieszne i w zasadzie powinny być ignorowane, ale załączam link odnośnie wzrostu polityków, aby pokazać, że Kaczyński wcale nie ma się czego wstydzić :
Czym mam się przejechać? Może pociągiem? Np. z Ostrowca do Sandomierza i Rzeszowa albo do W-wy czy Łodzi. Była kiedyś takie połączenia kolejowe z O-ca.
A może wycieczka nad morze i zwiedzanie stoczni? To chyba odpada bo można dostać k(K)ataru.
Ubawiłem się ostatnim zdaniem: "kryzys który nie odpuszcza". Kryzys jest jak sroga zima: nadszedł i nie odpuszcza. A może kryzysy są skutkiem nieodpowiednich działań ludzkich? Nie przyszło ci to do główki?
Przeczytajcie program wyborczy PO i zastanówcie się czy warto na nich głosować.PO zabiera nam wszystko.Czy mamy druga Irlandię tą biecaną na początku poprzednich wyborów? ZASTANÓWCIE SIĘ !!!!!!!!!! Ja głosuję na SLD nie edam w ten sposób poparcia ani PO ani PiS
mnie ciekawi czy PO zwolni 75 tys nowo przyjetych urzedasow za ich kadencji - mieli podobno likwidowac etaty w ramach oszczednego panstwa. a wy dalej orajcie na bezproduktywna mase siedzaca na stolkach
http://www.youtube.com/watch?v=2sUzhTHuqq4&feature=player_embedded
a mówi się że PiS, to oszołomy :) nawiązując do popularnego zwrotu - on niestety pójdzie na wybory, a Ty ??? :):):)